Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 20 Haziran 2024 133 Görüntüleme

Dünyanın En Çok Oynanan Mobil MOBA’sı Honor of Kings’ten 10 milyon liralık turnuva

Ayrıca, ilk 8’e giren takımlar, Esports Dünya Kupası’nda düzenlenecek ve 3 milyon dolar (yaklaşık 100 milyon TL) ödül havuzuna sahip Honor of Kings Invitational Midseason’a doğrudan katılım hakkı elde edecekler.

Dünyanın en çok oynanan mobil MOBA oyunu Honor of Kings’te Invitational S2 Turnuvası ve Esports Dünya Kupası heyecanı başlıyor. Çeşitli bölgelerden gelen 13 takım, 300 bin dolarlık ödül havuzu için mücadele edecek. Bunlara ek olarak oyunun global lansmanı kapsamında oyun içi etkinlikler duyuruldu.

300.000 dolar ödül havuzuna sahip turnuva başlıyor

29 Haziran’da başlayarak, Güneydoğu Asya, Brezilya, MENA, Latin Amerika, Batı Avrupa ve temsilcimiz FUT Esports’un da aralarında bulunduğu 13 takım, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’daki Sunway Velocity Mall’da Honor of Kings Invitational Sezon 2 Turnuvası’nda yarışmak için bir araya gelecek. 

Yarışmanın ödülleri arasında 300 bin dolar değerindeki ödül havuzundan bir pay ve ilk 8’e giren takımlar için Esports Dünya Kupası’nın bir parçası olacak olan Honor of Kings Invitational Midseason’a doğrudan katılım hakkı bulunuyor.

Honor of Kings Invitational Midseason Esports Dünya Kupası, dünya çapındaki en iyi 12 takımın toplam 3 milyon dolar ödül havuzu için mücadele edeceği bir etkinlik olacak.

Honor of Kings 20 Haziran’da tüm dünyada oyuncularla buluşuyor

Bununla birlikte Honor of Kings, yaptığı son açıklamayla 20 Haziran itibarıyla Japonya, Kore, Güneydoğu Asya, Latin Amerika, Kuzey Amerika ve Avrupa’daki tüm iOS ve Android cihazlarda Honor of Kings’in çıktığını duyurdu.

Geliştirici TiMi Studio Group ve yayıncı Level Infinite, bu haberi kutlamak ve stratejik takım savaşlarını deneyimlemek için tüm mobil MOBA severleri oyun içi etkinliklerde buluşmaya davet ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com