Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 10 Haziran 2024 581 Görüntüleme

Pınar Altuğ Atacan, World Medicine'ın konuğu oldu

Çerkezköy fabrikasında her ay birbirinden değerli konukları ağırlamayı hedefleyen World Medicine’ın ilk konuğu oyuncu Cemal Hünal olmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise WMeeT sahnesinde sunucu ve oyuncu olan Pınar Altuğ Atacan ağırlandı. Pınar Altuğ Atacan, yaptığı konuşmada “Kadının isteyip de yapamayacağı hiçbir şey yoktur” dedi.

World Medicine Kurumsal İletişim Müdürü Onur Gülkök, WmeeT buluşmalarının her ay düzenli olarak gerçekleştirileceğini paylaştı. 

Türkiye’de 2011 yılından bu yana faaliyet gösteren World Medicine, çalışanlarına ilham vermek ve toplumsal farkındalık bilincinin gelişmesine destek olmak amacıyla WmeeT buluşmalarını başlattı. World Medicine Çerkezköy Fabrikası konferans salonunda gerçekleştirilmeye başlanan buluşmalar doğrultusunda farklı sektörlerden alanında uzman isimler WmeeT sahnesinde olmaya devam edecek.

Cemal Hünal: Kahramanı kahraman yapan seçimlerdir

Mayıs ayında başlanan WmeeT buluşmaların ilk konuğu ünlü oyuncu Cemal Hünal oldu. Cemal Hünal, “Kahramanı kahraman yapan yaptığı seçimlerdir, seçimlerimizi ne plan yaparsak yapalım hayatın bize sunduğu seçenekler üzerinden yaparız. Başarıya ulaşmak için her zaman doğru seçimi yapmamız gerekmez” diyerek “Köroğlu” hikayesi ile World Medicine çalışanlarına hayattaki deneyimlerinden bahsetti.

Pınar Altuğ Atacan: Kadınlar çevresindekileri de destekler

WmeeT sahnesi geçtiğimiz günlerde ise Pınar Altuğ Atacan’ı ağırladı. Pınar Altuğ Atacan, Word Medicine çalışanlarına ve özellikle kadın çalışanlara kendi hayatından örneklerle birlikte her şeyi başarabilecek güçte olduklarını ve bütün güçlerinin içinde olduğunu yeniden hatırlattı. Konuşmasında; Hayatta şanssızlıklar elbette yaşanabilir ancak çok çalışıp pes etmezsek başarabiliriz” diyen Altuğ Atacan, “Hayata pozitif bakmanın, güzel bakmanın çok fayda sağladığına inanıyorum. Bir şeyleri negatif düşündüğünüzde ister istemez gittikçe dibe vurmaya başlıyorsunuz. Ki o da çok insana dair, dibe de vurabiliriz, çok da üzülebiliriz ama bütün bunlardan tekrar yukarı çıkmak amaç. Dibe gitmeyi aslında ayağını dibe vurmak için bir taban gibi görürseniz ileriye ya da yapacaklarınıza dair bunu da bir güç olarak kabul edebilirsiniz” dedi. 

Altuğ Atacan tüm çalışanlara “Biz güçlü durdukça, omuz omuza geldikçe daha da güçleniyoruz. Kadınlar ya da erkekler fark etmiyor; ne zaman ki birbirimize çelme takmayıp el ele daha iyiye varmaya çalışıyoruz, kendimizi aşmaya çalışıyoruz işte o zaman daha güzel noktalara geliyoruz” açıklamasında bulundu.

Buluşmaların devamını getirmeyi amaçlıyoruz

Cemal Hünal’ın ardından Pınar Altuğ Atacan’ı ağırladıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren World Medicine Kurumsal İletişim Müdürü Onur Gülkök, “Cemal Hünal bizlerle kendi hikayesini, tecrübelerini ve başarmak için sabretmenin önemini vurguladı. Ardından Pınar Altuğ Atacan kendi hikayesiyle bizlere gücümüzün kendi içimizde olduğunu hatırlattı ve ilham oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.  Bu buluşmaların devamını getirmeyi ve birbirinden önemli konuklar ağırlamayı hedefliyoruz. WMeeT buluşmalarının çalışanlarımızın kişisel gelişimlerine de ilham olacağını düşünüyor, yeni konuklarımızı ağırlamayı heyecanla bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com