Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 5 Haziran 2024 264 Görüntüleme

Eypio ve Denisa'dan Yeni Hit: Dümtek

Eypio ve Denisa, yeni şarkıları “Dümtek” ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Söz ve müziği Tuğberk Işık ve Eypio’ya ait olan bu enerjik parça, Burak Alkın tarafından aranje edildi. Şarkının klip yönetmenliğini ise Cem Erdem üstlendi.

“Dümtek” Tüm Dijital Platformlarda

Eypio ve Denisa’nın birlikte seslendirdiği “Dümtek”, hareketli ritimleri ve güçlü sözleriyle dikkat çekiyor. Cem Erdem yönetmenliğinde çekilen klibiyle de beğeni toplayan “Dümtek”, tüm dijital müzik platformlarında dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

 

Denisa Kimdir?

Denisa 18.03.1997’de Antalya’da dünyaya gelmiştir. Devlet Opera ve Balesinde, bale eğitimi almış, İsmail Baha Sürelsan Devlet konservatuarında tiyatro bölümünü kazanmıştır. Tv8, TRT gibi tv kanallarında aktif olarak hem oyunculuk yapmaktadır hemde müzik albüm üretimlerine devam etmektedir. Hypers Music Academy’nin “yeni nesil müzik iletişimi” eğitim programını tamamlamıştır. Profesyonel bir spor geçmişi olup 2017 Türkiye şampiyonasında milli sporculuğa imza atarak ülkemizi Dominican Republic World Champ’da temsil etmiştir. Oyunculuğa paralel üniversite bölümünde ise Sinema TV okuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com