Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 5 Haziran 2024 61 Görüntüleme

Decathlon MayFest'24, 9 bin sporsevere ev sahipliği yaptı

Yaklaşık 9 bin katılımcıya ev sahipliği yapan etkinlikte, gün boyu süren eğlenceli spor aktivitelerinin ardından, alternatif rock müziğin efsane grubu Adamlar ve Can Bonomo sahne aldı.  

Decathlon Türkiye’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na ithafen, “Mayıs ayında spor yapmayan kalmasın” sloganıyla başlattığı ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Decathlon MayFest, Decathlon’un mayıs ayı boyunca devreye aldığı çeşitli indirim ve kampanyaları da içeren geniş kapsamlı bir festival olarak sporseverlerle buluştu. Her yaştan insanı yeni sporlar keşfetmeye davet eden Decathlon’un, ay boyu süren kampanyaları, eğlence ve müzikle dolu bir günle taçlandırmak amacıyla 25 Mayıs’ta düzenlediği Decathlon MayFest’24, Festival Park Kadıköy’de yaklaşık 9 bin sporseverin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik, gün boyu süren spor aktiviteleri, eğlenceli etkinlikler ve müzik şöleniyle her yaştan sporsevere unutulmaz anlar yaşattı. 

Saat 14.00’te çeşitli spor aktiviteleriyle başlayan etkinlikte, ziyaretçilere plaj voleybolu, basketbol, futbol, koşu, bisiklet ve mini golf gibi spor deneyim alanları, festival makyajı stantları, gün boyu hizmet veren yiyecek ve içecek stantları ile eğlence dolu bir festival deneyimi sunuldu. Ödüllü turnuvaların ve bilgi yarışmalarının da düzenlendiği etkinlikte katılımcılar; katlanır bisiklet, stand up paddle, kano, koşu saati gibi hediyeleri kazanmanın heyecanını paylaştı. 

Decathlon’un döngüsel ekonomi hizmetleri kapsamında etkinlik alanında yerini alan Decathlon 2.  Şans Reyonu ise festivalin en çok ilgi gören bölümlerinden biri oldu. 2. Şans Reyonu’nu ziyaret eden sporseverler, en sevilen Decathlon ürünlerini uygun fiyatlara satın alma fırsatı elde etti. Ayrıca, Kişiselleştirme Stüdyosu’nda katılımcılar, alanda aldıkları veya kendi getirdikleri ürünleri nakış ve lazer baskı hizmeti ile ücretsiz olarak özelleştirdi.

Eğlence ve sporla geçen günün akşam saatlerinde ise alternatif rock müziğin efsane grubu Adamlar sahne aldı ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Adamlar konserinin ardından ise Can Bonomo sahneye çıkarak müzikseverlere muhteşem bir performans sundu. Decathlon MayFest’24, sporun ve müziğin bir araya geldiği, eğlence ve coşkunun doruğa çıktığı bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com