Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 30 Mayıs 2024 157 Görüntüleme

TSM İcra Heyeti Saz Eserleri Konseri Büyüledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı TSM İcra Heyeti, saz eserleri konseri ile sezona veda etti. Konser sonunda sahne alan TSM Çocuk Korosu, dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Antalya Büyükşehir Beleiyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği İcra Heyeti muhteşem bir konsere imza attı. Aydemir Tuncer’in müzik yönetmenliğinde gerçekleştirilen saz eserlerinin icra edildiği konser, Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduran sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Şehzade Korkut’tan Prens Dimitrius Kantemir’e, Sultan III. Selim’den Refik Fersan’a kadar pek çok önemli bestekarın nadide eserleri, dinleyicilere sunuldu. Sadettin Arel, Ömer Altuğ, Kemal Emin Bora ve Tanburi Cemil Bey gibi önemli isimlerin büyülü nağmeleri, dinleyicileri adeta mest etti.

TSM İCRA HEYETİNDEN MÜZİK ŞÖLENİ

TSM İcra Heyeti’nin sezon sonu konseri, zengin repertuvarı ve kusursuz performansıyla izleyicilere unutulmaz bir müzik şöleni sundu. Konser, hem klasik Türk sanat müziğinin güzelliklerini yaşatması hem de genç yeteneklere sahne deneyimi kazandırması açısından büyük bir beğeni topladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com