Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 27 Mayıs 2024 130 Görüntüleme

MediaMarkt kendi markalarını tüketicilerle buluşturuyor

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, kendi markaları olan PEAQ, KOENIC ve ISY’ı Türkiye’deki mağazalarında ve online alışveriş sitesi mediamarkt’de tüketicilerle buluşturuyor. Tüketiciler kullanıcı dostu ürün gruplarıyla orta ve orta-üst segmentte yüksek teknolojiye sahip ürünlere erişebilecek.

Televizyon markası olan PEAQ, 5 farklı modeliyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 32 inçten 55 inçe kadar farklı boyut seçenekleri bulunan televizyonlar WebOS işletim sistemiyle birlikte gelirken, sihirli kumanda özelliğiyle de dikkat çekiyor. TV’ler için askı aparatı markası olan ISY’da da universal kullanım özelliği ile farklı fiyat aralıklarında 5 farklı modelde tüketicilerin hizmetine sunuluyor.

Beyaz eşya ve ev aletleri kategorilerinde ürünlere sahip KOENIC markasının 4 farklı modelde mikrodalga fırını, 2 farklı modelde premium süpürgesi, bir dikey süpürge ve 5 farklı modelde dönemsel ürün grupları bulunuyor. Markanın tüm ürünleri fiyat-performans ürünleri olarak dikkat çekiyor.

Önümüzdeki dönemde hem küçük ev aletleri hem de beyaz eşya kategorisinde B Plus segmentte enerji dostu ve yüksek teknoloji ürünler tüketicilerle buluşacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com