Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 27 Mayıs 2024 76 Görüntüleme

Konaklılar güne açık havada sporla başladı

Konak Belediyesi’nin eşzamanlı olarak düzenlediği Açık Havada Sabah Sporu etkinliği çok sayıda İzmirliyi parklarda bir araya getirdi. Göztepe Denizatı Parkı, Dr. Behçet Uz Parkı, Kılıç Reis Parkı, Mehmet Ali Akman Parkı, Atilla Spor Parkı (Güneşli Mahallesi), Zeytinlik Tülay Aktaş Parkı ve Karantina Meydanı’nda sabah 8.30’da başlayan spor etkinliğinde Konaklılar uzman eğitmenler eşliğinde spor yaptı. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Güzel bir havada, yeni bir haftaya komşularımızla bir arada, açık havada spor yaparak başladık. Bizi birbirimize yaklaştıran, ortak bir aktivitede buluşturan Açık Havada Sabah Sporu’na katılımın günden güne artacağına inanıyorum.

Tüm komşularımızı güne birlikte spor yaparak başlamaya davet ediyorum” sözleriyle tüm Konaklıları etkinliğe davet etti.

Vatandaş da mutlu

Konak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Açık Havada Sabah Sporu’na katılan vatandaşlar, etkinliğin ardından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Hocalarımız çok iyi, ekinliklerden çok memnunuz. Çok güzel bir etkinlik. Çok mutluyuz, Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Komşular sporda

Etkinlik katılımcıları komşularıyla bir arada farklı bir etkinlik yapmaktan mutlu olduklarını belirten bir katılımcı da, “Uzun süredir çim kokusu almamıştım. Bugün çim kokusu aldım, gökyüzünde baktım, çok mutlu oldum. Her şey çok güzel” diyerek mutluluğunu ifade etti. Konak Belediyesi’nin semt merkezlerinde spor kurslarına devam eden bir katılımcı ise “Ben salonda da spora gidiyorum ama yazın da sahilde devam ediyoruz. Burası oldukça keyifli. Sadece kilo vermek için değil, sağlık için de çok faydalı bu etkinlikler” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com