Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 25 Mayıs 2024 192 Görüntüleme

Öğrenciler Renk Festivali'nde stres attı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için düzenlediği motivasyon etkinliğinde, öğrenciler DJ eşliğinde bir yandan dans ederken diğer taraftan birbirlerini ve öğretmenlerini renk toplarıyla boyayarak eğlendi.

 

Ahmet Erkal Futbol Stadyumu’nda düzenlenen etkinliğe Kemer Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediye Meclis üyesi Mehmet Akın, Kurs Merkezi Müdürü Suat Göv, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kurs Merkezi Müdürü Suat Göv, Kemer’de dördüncü yıllarını tamamlayarak beşinci yıllarına girdiklerinin altını çizerek, “Kurs Merkezi’mizin mimarı Belediye Başkanımız Sayın Necati Topaloğlu’na çok teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz için yaptıkları ortada. Bugün de burada bir motivasyon buluşmasında daha birlikteyiz. Bu organizasyonlar ve eğitime yaptıkları katkılardan dolayı öğrencilerimiz ve aileleri adına Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Program öncesi bir konuşma yapan Başkan yardımcısı Baytekin, üniversite sınavına az bir zaman kaldığını belirterek “Hepiniz sınavlara hazırlandınız. Elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza eminiz. Bu sınav dünyanın son sınavı değil, ilk sınavı da olmadı. Onun için önemli olan elinizden geleni yapmanız. Sizlere güvenimiz tam” dedi.

Meclis üyesi Mehmet Akın ise yaptığı konuşmada gençlere Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun selamını getirdiklerini belirterek tüm öğrencilere hem iyi eğlenceler dilerken hem de üniversite sınavında başarılar diledi.

Daha sonra kurulan sahneden DJ eşliğinde yapılan müzikle dans eden öğrencilere, Başkan yardımcısı Baytekin ve Meclis üyesi Akın tarafından boya dağıtıldı.

Geriye sayımın ardından yangın tüpleri ile boyaların sıkılmasıyla başlayan etkinlikte öğrenciler birbirlerini ve öğretmenlerini, müzik eşliğinde bir yandan dans edip diğer yandan boyamaya başladı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı renk festivali öğrencilerin halay çekip müzik eşliğinde yaptıkları danslarla son buldu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com