Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 25 Mayıs 2024 59 Görüntüleme

Axis Communications güvenlik kameraları, Axis Cloud Connect'i tanıttı

15 yılı aşkın süredir bulut bağlantısı kullanımıyla, sahada bir milyon kameraya sahip ağ videoları konusunda dünya lideri Axis Communications, daha güvenli, esnek ve ölçeklenebilir güvenlik çözümleri sunmak için açık bir hibrit bulut platformu olan Axis Cloud Connect’i tasarladı. Bu platform Axis cihazlarıyla birlikte sistem ve cihaz yönetimi, video / veri dağıtımı desteği ve siber güvenlikle ilgili yüksek talepleri karşılamak için bir dizi yönetilebilir hizmet sunuyor.

Video izleme pazarı, uzaktan erişim, veri odaklı içgörüler ve ölçeklenebilirlik ihtiyacı nedeniyle bulut bağlantısından giderek daha fazla yararlanılıyor. Novaira Insights “Cloud Trends in Video Surveillance; 2023 edition” raporuna göre, ABD ve Kanada’da bulut bağlantılı kameraların sayısı yılda %80’in üzerindeki bir oranda artıyor. Son zamanlardaki bu eğilim, daha çok hibrit güvenlik çözümlerinin, bulut ve tesis içi altyapının bir karışımının uygulanması ve akıllı edge cihazlarının değerli verilerin sağlanması için kullanılmasına yöneldi.

Axis Cloud Connect, yönetimli hizmetlerden bir seçme sunarak Axis cihazlarının ve uygulamalarının sorunsuz entegrasyonuna olanak sağlıyor. Axis, sistemleri güncel tutmak, tutarlı sistem performansı ve siber güvenliği garanti etmek için kullanışlılık ve güvenilirliği sağlamak amacıyla dijital hizmetlerin barındırılması, sağlanması ve çalıştırılması konusunda ek sorumluluk üstleniyor. Yönetimli hizmetler, canlı video işlemlerine güvenli uzaktan erişim ve kullanım ömrü boyunca otomatik güncellemelerle iyileştiren bir cihaz yönetimi sağlıyor. Ayrıca kullanıcı erişim haklarının ve izinlerinin kolay ve güvenli kontrolü için erişim yönetimi sunuyor.

“Axis Cloud Connect, değişen müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için güvenli tasarım çözümleri sunma sözümüzün bir devamı”

Axis Communications, 15 yılı bulan bir bulut bağlantısı kullanım geçmişine ve sahada bir milyon bağlı kameraya sahip. Bugün Axis yeni nesil bulut teknolojisini daha geniş ölçekte tanıtıyor. AXIS Kamera İstasyonu, müşterilerin verimli video işlemleri yapabilmesi, kullanıcı ve cihaz yönetimini sağlayan bir web istemcisi gibi özelliklerden yararlanabilmek için ek bulut tabanlı hizmetler sunarken; bunu AXIS Cloud Connect tarafından destekliyor. Axis Cloud Connect aynı zamanda iş ortaklarımızın da son tüketicilerin ihtiyaçlarını daha rahat karşılayabilmesi için, bulut tabanlı çözümler geliştirmelerine olanak tanıyor.

Axis CTO’su Johan Paulsson, “Axis Cloud Connect, değişen müşteri ihtiyaçlarını karşılayan, güvenli tasarımlı çözümler sunma taahhüdümüzün bir devamı. Bu teklif, bir hibrit bulut mimarisinin avantajlarını analitik, görüntü kullanılabilirliği ve siber güvenlik konusundaki derin bilgimizle birleştiriyor. Müşterilerimiz için güçlükleri azaltmak amacıyla uzman ekiplerimiz tarafından yönetiliyor” yorumunu yapıyor.

Axis Cloud Connect, Axis ürünlerini herhangi bir sisteme rahatça entegre etme esnekliği sağlıyor. Edge, tesis içi ve bulut avantajlarından yararlanan bu platform, hem geleneksel, hem de daha modern mimariler için uygun.

Veri güvenliğinin kritik önemi göz önünde bulundurulduğunda, Axis Cloud Connect, cihazlarla birlikte sağlam güvenlik önlemleri oluşturuyor. Axis’in siber güvenlik ve veri gizliliği alanındaki uzmanlığı kullanılarak geliştirilen bu ürün, endüstri standartları ve düzenlemelerine uygunluğu garanti ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com