Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 23 Mayıs 2024 159 Görüntüleme

Prime Video, Yeni İngiliz Original Filmi My Fault: London'ın Duyurusunu Gerçekleştirdi

Prime Video, İspanyol Original filmi Culpa Mia‘nın (My Fault) dünya genelinde elde ettiği başarının ardından, İngiliz Original filmi olan My Fault: London‘ı yayınlayacağını duyurdu. My Fault: London, yükselişe geçen İngiliz yetenek Asha Banks (A Good Girl’s Guide to Murder) ve Matthew Broome’un (The Buccaneers) rol aldığı Nick ve Noah’ın hikayesine yeniden hayat veriyor. Çekimler yakın zamanda İngiltere’de tamamlandı.

Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor.

Hikayesi, Mercedes Ron’un çok satan Culpables üçlemesinin (Culpa Mía, Culpa Tuya, Culpa Nuestra) ilk kitabına dayanan Original film My Fault: London, heyecan verici bir yeniden yapım olarak hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Noah’nın annesi Ella, zengin William’a aşık olunca ikili, William ve oğlu Nick’le birlikte yaşamak için Amerika’dan Londra’ya taşınır. 18 yaşındaki Noah, Londra’ya geldiğinde kötü çocuk Nick’le tanışır ve ikili arasında hemen bir çekim oluşur. Noah yazı yeni hayatına alışmaya çalışarak ve Nick’in arkadaş çevresinden yeni arkadaşlar edinerek geçirir. Bu süreçte, Nick ile aralarındaki çekimi görmezden gelmeyi denerken onunla arasındaki karmaşık ilişkiyi anlamaya çalışır. Ancak Noah’ın bilmediği bir şey vardır; görüşmediği babası hapishaneden çıkar ve onun her hareketini takip etmeye başlar. Noah, ilk kez aşık olurken bir yandan da yıkıcı geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Amazon MGM Studios Uluslararası Original Yapımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı James Farrell, My Fault: London için; “Dünyanın dört bir yanındaki hayranlarının, Culpables üçlemesinin yepyeni İngiliz versiyonunu Prime Video’nun sunacağını duyunca heyecanlanacaklarını biliyoruz. Noah ve Nick rolünde yükselişe geçen yetenekler Asha Banks ve Matthew Broome ile çalışmaktan ve dünyaca ünlü bu hikayeyi İngiliz merceğinden hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz,” diye belirtti.

My Fault: London kadrosunda Asha Banks ve Matthew Broome’un yanı sıra Ella rolünde Eve Macklin (Brooklyn), William rolünde Ray Fearon (Barbie), Jenna rolünde Enva Lewis (How to Have Sex), Travis rolünde Jason Flemyng (Black Dog), Lion rolünde Kerim Hassan (Champion), Ronnie rolünde Sam Buchanan (Back to Black), Anna rolünde Amelia Kenworthy (Messenger) ve Dan rolünde Harry Gilby (Tolkien) yer alıyor.

My Fault: London’ın yapımcılığını 42’den Ben Pugh ve Erica Steinberg, yönetmenliğini Dani Girdwood ve Charlotte Fassler ikilisi üstlenirken senaryosu Melissa Osborne tarafından hazırlandı. Kari Hatfield, Pokeepsie Films’ten Alex de la Iglesia, Carolina Bang ve Domingo González ise idari yapımcı olarak görev alıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com