Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 9 Mayıs 2024 138 Görüntüleme

Those About To Die, 19 Temmuz'da Dünya Genelinde ve Seçili Avrupa Ülkelerinde Sadece Prime Video'da Yayınlanacak

10 bölümün tamamı, Prime üyeleriyle ABD lansmanından sadece bir gün sonra buluşacak. Daniel P. Mannix’in aynı adlı kurgusal olmayan kitabından ilham alan dizi, izleyicileri antik Roma’daki savaş arabası yarışları ve gladyatör dövüşlerinin muhteşem, karmaşık ve yozlaşmış dünyasına sürükleyecek.

Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor.

Those About To Die Hakkında

Ekmek ve Sirk Siyaseti (Panem et Circenses), MS 79, Roma – Roma İmparatorluğu’nun merkezi; dünyanın en zengin şehridir ve giderek büyüyen imparatorluk köle işçilerin yoğun akınına maruz kalmaktadır. Sıkılmış, huzursuz ve giderek daha çok şiddete başvuran Roma halkı esas olarak iki şey ile kontrol altında tutulmaktadır: bedava yemek ve araba yarışları ile gladyatör dövüşlerinden oluşan muhteşem eğlenceler. 

Those About To Die dizisi, kana susamışlık, açgözlülük, güç arayışı ve yolsuzlukla karakterize edilen oyunların dünyasına derinlemesine inceler. Circus Maximus’taki yarışlar soyluların sahibi olduğu dört topluluk olan mavi, kırmızı, beyaz ve yeşil gruplar tarafından kontrol edilmektedir ve bu grupların hisseleri Roma’daki en değerli şeylerden oluşur. Halkın eğlenceler karşısındaki ilgisi giderek azalınca ve şiddete duydukları istek arttıkça, gladyatör dövüşleri için özel olarak tasarlanmış bir stadyuma ihtiyaç duyarlar: Kolezyum. Gladyatör ve hayvan dövüşleri ise stadyumun kendisi gibi büyük ve ihtişamlıdır. Ve bu büyüklük bahis sektörünün gelişen yeraltı dünyasını da aynı şekilde etkilemektedir. Tribünlerin altında binlerce insan çalışır ve yaşar; fakat bunların arasında binlercesi, bu oyunlar için ölecek olanlardır.

Birinci sınıf bir kadroya sahip dizide İmparator Vespasian rolünde Oscar® ödüllü Sir Anthony Hopkins (Kuzuların Sessizliği), Tenax rolünde Iwan Rheon (Game of Thrones), Titus Flavianus rolünde Tom Hughes (The English) yer alıyor. Cala rolünde Sara Martins (Tell No One), Viggo rolünde Jóhannes Haukur Jóhannesson(Game of Thrones), Domitian rolünde Jojo Macari (Sex Education), Antonia rolünde Gabriella Pession (Crossing Lines), Scorpus rolünde Dimitri Leonidas(Rosewater, Renegades), Xenon rolünde Emilio Sakraya (60 Minuten), Kwame rolünde Moe Hashim (Ted Lasso), ve Marsus rolünde Rupert Penry Jones(Whitechapel) yer alıyor. 

AGC stüdyoları yapımı Those About To Die, yakın zamanda Herbert G. Kloiber ve Constantin Film ile Amerikalı yayın sağlayıcı Peacock’un birlikte oluşturduğu Ortak Girişim High End Productions ile ortaklaşa hazırlandı ve yapımcılığını Centropolis Entertainment, Hollywood Gang Productions ve Street Entertainment üstlendi. Dizi, Akademi Ödülü® adayı yazar Robert Rodat (The Patriot) tarafından yazılmıştır ve yönetmenliğini Roland Emmerich ile Marco Kreuzpaintner (Beat, The Lazarus Project) üstlenmiştir. Roland Emmerich, Harald Kloser, Gianni Nunnari, Stuart Ford, Lourdes Diaz, Miguel A. Palos Jr., Marco Kreuzpaintner, Robert Rodat, Herbert G. Kloiber, Martin Moszkowicz, Oliver Berben, Jonas Bauer, Charles Holland ve Namit Malhotra serinin idari yapımcılarıdır. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com