Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 4 Nisan 2024 59 Görüntüleme

QNB Sigorta ile Papara'dan İş Birliği: Elektrikli Scooter Kullanıcıları İçin Sürüş Sigortası

Sigortacılık hizmetleriyle müşterilerinin hayatlarının her anında yanında olmayı hedefleyen QNB Sigorta, finansal teknoloji şirketi Papara ile yaptığı iş birliğiyle elektrikli scooter kullanıcıları için hayata geçirdiği ‘Scooter Sürüş Sigortası’nı duyurdu.

Bu sigorta ile sürücülere; ayakta tedavi, kalıcı sakatlık veya vefat durumlarında belirli limitlerde teminat sağlanıyor. QNB Sigorta ve Papara’nın güvenli yolculuğu teşvik etmeyi amaçladığı bu iş birliği kapsamında bireylerin, ulaşım ihtiyaçlarında kazalara karşı önlem almaları konusunda bilinçlendirilmesi de hedefleniyor.

“Bugün bugünü yaşa” söylemiyle sigorta hizmetleri sunan QNB Sigorta, müşterilerinin hayatındaki riskleri en aza indiren projeler geliştirerek iş birliklerine devam ediyor. Kurumsal değerlerinden biri olan ‘Geleceğe Değer’ kapsamında sürdürülebilirliği sosyal, ekonomik ve çevresel olarak ele alan QNB Sigorta, karbon salınımının azaltılması için çalışan çevre dostu ürünleri destekliyor. Bu vizyonla şirket, müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetler geliştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda finansal teknoloji şirketi Papara ile ortak bir çalışma gerçekleştiren şirket, scooter kullanıcılarını olası kazalara karşı güvence altına alan “Scooter Sürüş Sigortası”nı hayata geçirdi. QNB sigorta bu hizmeti ile, güvenli yolculuğu teşvik etmeyi amaçlıyor. Bu sigorta ile sürücülere; ayakta tedavi, kalıcı sakatlık veya vefat durumlarında belirli limitlerde teminat sağlanıyor. “Scooter Sürüş Sigortası” kapsamında; kaza sonucu ayakta tedavi imkanıyla sigortalının geçirdiği kaza sonrası, süreklilik gerektirmeyen ve ayakta tedavi uygulanan sağlık masrafları, poliçede belirtilen teminat tutarınca tek seferlik ödeniyor. Hizmetlerini daha ulaşılabilir kılmak adına sigortalılara kolaylıklar sağlayan QNB Sigorta, hızlı ve kolay ulaşılabilir finansal ürünleriyle 19 milyon kullanıcıya ulaşan Papara ile bu ürününü bir aylık veya her ay düzenli olarak 50 TL karşılığında kullanıcılara sunmasıyla da öne çıkıyor. Scooter Sürüş Sigortası’nın abonelik sistemi, ulaşım aracı olarak elektrikli scooter’ı tercih eden ve sıkça kullanan sürücülere her ay yeniden satın alma yapmak zorunda kalmadan sigortalarının otomatik olarak yenilenmesini sağlıyor.

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak hedefiyle iş birlikleri geliştirmeye önem verdiklerini vurgulayan QNB Sigorta Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Bayhan, “Teknolojiyle beraber günlük hayatımızdaki birçok ihtiyacımız için farklı çözümler geliştiriliyor, bir dönüşüm yaşanıyor. Ulaşım ihtiyacı ise hiç bitmiyor, talep sürekli artıyor. QNB Sigorta olarak, ulaşımın geleceğinde önemli bir yeri olacağını düşündüğümüz ‘ihtiyacın kadar kirala’ sistemlerinin gelişeceğini düşünüyoruz. Bu ekosistemde, kullanıcıların risklerini azaltmak ve olası kazaların önüne geçmek için Papara ile bir iş birliği yaptık. Scooter kullanıcıları, ulaşım ihtiyaçlarını karşılarken kazalarda yaşayabilecekleri sorunları kendilerine özel sunduğumuz günlük kaza sigortamızla en aza indirebiliyorlar. Özellikle şehir içinde ulaşım ihtiyacının giderek dönüşeceğini düşünüyoruz ve gittikçe yaygınlaşan scooter’ların sürücülerini, karşılaşabilecekleri kazalara karşı önlem almaları konusunda bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Yanı sıra, QNB Sigorta olarak karbon salınımının azaltılmasına olumlu etki sağlayan çevre dostu araçların kullanımını da teşvik ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com