Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 4 Nisan 2024 784 Görüntüleme

Akbank'tan Avukatlar Günü'ne Özel Kampanya

Akbank’ın başlattığı kampanya kapsamında, “Avukat, Hakim ve Savcılara Özel Fırsatlar” programına Akbank Mobil’den katılan avukatlar, kendilerine özel sunulan birçok ayrıcalığa ek olarak, Nisan ayı boyunca Axess veya Wings kredi kartlarıyla tek seferde yapacakları 2.500 TL harcamaya 250 TL chip-para kazanacak.

 

Farklı meslek gruplarına yönelik sunduğu ürün ve hizmetlerle sektöründe fark yaratan Akbank, Avukatlar Günü dolayısıyla “Avukat, Hakim ve Savcılara Özel Fırsatlar” programına yepyeni bir kampanya daha ekliyor. Yeni kampanya ile avukatlar, Axess veya Wings kredi kartlarıyla Nisan ayında giyim sektöründe tek seferde yapacakları 2.500 TL’lik harcamaya 250 TL chip-para kazanabilecek.

 

Akbank, avukatlara sunduğu birçok ayrıcalıkla bankacılık ürün ve işlemlerinde de kolaylık sağlıyor. “Avukat, Hakim ve Savcılara Özel Fırsatlar” programı dahilinde, Akbanklı avukatlara ücretsiz para transferi, yurt dışı nakit çekim ücreti muafiyeti, kiralık kasada %50 indirim, kasko veya konut sigortası alımında %10’u iade, 1e1 segment müşterilerine özel ayrıcalıklar olmak üzere birçok indirim ve ayrıcalık sunuluyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com