Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 21 Temmuz 2023 181 Görüntüleme

Saray Belediyesi'nden ücretsiz bale atölyesi

Saray Belediyesi’nin bir ilke imza atarak Yaz Atölyeleri kapsamında açtığı Bale ve Dans Atölyesi’nde eğitimler devam ediyor. Bale kursuna yoğun ilgi gösteren geleceğin balerinleri derslerden büyük keyif alıyor.

GELECEĞİN BALERİNLERİ SARAY AKM’DE YETİŞİYOR
Saray Belediyesi Yaz Atölyeleri kapsamında açılan Bale ve Dans Atölyesi’nde eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Baleye yeni başlayanlar için açılan kurslara 52 çocuk katılıyor. Bale atölyesine yoğun ilgi gösteren minikler, profesyonel eğitmen eşliğinde balede teknik taktik, koreografi, ritim, müzik ve sahne çalışmalarının tüm inceliklerini öğreniyor. Klasik bale eğitiminin çocukların bedensel ve ruhsal gelişimi için büyük önem taşıdığını belirten eğitmen, “Çocuklarımıza genel bale bilgisi, esneklik ve bale tekniğine geçiş dersleri veriliyor. Bale eğitimi aynı zamanda klasik müzikle eşliğinde yapıldığı için çocuğun müzik kulağını geliştiriyor, sesleri ve ritimleri tanımasını sağlıyor. Eğitim alan çocuklar daha hızlı sosyalleşen özgüvenli bireyler oluyor” dedi.

 

VELİLERDEN BAŞKAN ERKİŞ’E TEŞEKKÜR
Çocuk gelişimi, çocukları spora özendirme, beceri kazanmayı hedefleme amacıyla açılan ücretsiz Bale ve Dans Atölyesi’ne yoğun ilgi gösteren veliler, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’e ve eğitmenlere teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com