Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
Ana Sayfa
Kültür & Sanat
12 Ağustos 2022
289 Görüntüleme
Emre Kaya Konserleri Yine Hınca Hınç
“DÜNYA”YA EMRE KAYA YORUMU
Sahnelerin aranan ismi Söz Yazarı, Besteci, Müzisyen ve Usta Yorumcu Emre Kaya, kaliteli eğlencenin adresi Jolly Joker sahnelerinde fırtına gibi esmeye devam ediyor.
Hayranlarının hınca hınç doldurduğu konserlerinde en güzel eserlerini seslendiren ünlü popçu, sahne performansının yanı sıra Usta Şarkılar projesinden seçmelerin yer aldığı repertuvarı ile de ayakta alkışlandı.
BU KEZ ASFALT DEĞİL SAHNE AĞLADI
Müziği ve sözleriyle dinleyenleri alıp götüren duygu yüklü bir eser olan Dünya (Senin Derdin Hiç Bitmiyor Dünya) adlı şarkıyı kendine has tarzıyla yorumlayan ünlü sanatçıyı dinleyenler adata nefeslerini tuttu. Güçlü gırtlak gerektiren eseri içine duygularını da katarak başarıyla yorumlayan yakışıklı sanatçı, “Bu kez asfalt değil sahne ağladı” dedirtti.
HER TELDEN ESERE BAŞARILI YORUM
Duygusal eserlerle herkese bir şeyler hatırlatan, hareketli parçalarla eğlence dolu gece yaşatan ünlü popçu Emre Kaya, her telden eseri ustaca seslendirerek, sevenlerini kendine bir kez daha hayran bıraktı.
Kartal Jolly Joker sahnesinde yine derin bir iz bırakan Emre Kaya, biletli konserler serisinin yanı sıra 11 Eylül'de de Manisa Sarıgöl Festivalinde sahne almaya hazırlanıyor.
Yorumlar
Benzer Haberler
-
Sanata ve müziğe destek Başkan Çerçioğlu Didimlileri kültür ve sanat etkinlikleri ile buluşturuyor
-
Yazar Uğur Canbolat’tan manevi yolculuklara rehber iki yeni kitap
-
Selçuklu Seyir Tepesi hafta sonu uçurtma şenliğine ev sahipliği yapacak
-
Kültür Evi’ne anlamlı ziyaret
-
İnegöl’de Hanımeli Alışveriş Şenliği Başlıyor: Üç Gün Alışveriş Keyfi
-
Var Bunlar’ın Karakter Posterleri Yayınlandı!
-
Başkan Tugay, Alaybey Mahalle Şenliği’ne katıldı
-
Konya Büyükşehir’den “Coğrafi İşaretli Lezzetler Rotası” Projesi
-
Osmangazi’de yaz akşamları sinema ile şenleniyor
-
‘Afrika’nın Nehir Devleri’ 9 Ağustos Cumartesi 20.00’de National Geographic WILD Ekranlarında İzleyicilerle Buluşuyor!
-
Bornova’da Yaz Akşamlarına Sinema Büyüsü
-
Göl Gazinosu 94. İEF’te yeniden kapılarını açacak