Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 8 Ağustos 2022 135 Görüntüleme

Edremit’in sporda adı daha çok duyulacak

Edremit'in adını tüm spor dallarında başarıyla tanıtan takımlarımız yeni sezona iddialarını sürdürüyor.

 

Edremit ilçesini spor dallarında temsil eden üç kulüp yeni sezon hazırlıklarına başladı. Futbolda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan 1966 Edremitspor yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Tarık Kısa yönetiminde Şehit Hamdibey Stadı’nda gerçekleştiriyor. Yeni transferleri ile güçlenen Edro, BAL Ligi’nde şamiyon olarak 3. Lig yükselmeyi hedefliyor.

 

Basketbolda 30 yıldır kadın basketboluna hizmet veren Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadelesine devam edecek. Edremit Spor Salonu’nda yeni sezona hazırlanan Körfezin Melekleri, Başantrenör Ahmet Taşkan yönetiminde yine Süper Lig için ligin ses getiren ekiplerinden birisi olmak için çalışıyor.

 

Voleybolda TVF 1. Lig’de mücadele eden Edremit Belediyesi Altınolukspor, Başantrenör Gökhan Durmaz yönetiminde Güre Atatürk Spor Salonu’nda yeni sezona hazırlanıyor. Körfezin Sultanları şampiyon olarak Sultanlar Ligi’ne yükselmeyi hedefliyor.

 

Yeni sezon öncesinde tüm takımlara başarılar dileyen Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Yepyeni başarılara imza atmak için oluşturdukları güçlü kadroları, yönetimleri ve teknik ekipleriyle hazırlıklara başlayan takımlarımız Edremit Belediyesi Altınolukspor, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ve 1966 Edremitspor'un ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum.  Takımlarımıza yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com