Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 30 Mayıs 2022 237 Görüntüleme

Camila Cabello Pepsi’nin Sunduğu UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Açılış Töreninde Muhteşem Anlar Yaşattı

DÜNYANIN HER YERİNDEN MİLYONLARCA HAYRANI, LATİN ŞARKICININ UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNDEKİ MUHTEŞEM PERFORMANSINA KİLİTLENDİ

 

Birçok plantin albüm sahibi olan ve listelerin zirvesinde yer alan GRAMMY® adayı şarkıcı/söz yazarı Camila CabelloPepsi’nin sunduğu Paris Stade de France'da dün gece gerçekleşen UEFA Şampiyonlar Ligi finali açılış töreninde, dünyanın dört bir yanındaki hayranları için nefes kesen bir performans sergiledi.

 

Camila Cabello’nun Latin mirasından ilham aldığı ve Meksika'daki Oaxaca karnavalına özel saygı duruşu niteliğindeki festival temalı muhteşem performansı; renkleri, koreografiyi ve müzisyenleri bir araya getiren bir birliktelik kutlamasıydı. 'Bam Bam' ve 'Señorita' dahil olmak üzere, hit şarkıcının favorilerinden oluşan 5 dakikalık seçki ve maç başlamadan hemen önce sahnelenen single şarkısı ‘Don’t Go Yet’, izleyicileri ve tüm stadyumu coşturdu.

 

Pepsi, Pepsi MAX ve Diet Pepsi markalarıyla futbol ve müzik alanında güçlü bir geçmişe sahip olan marka, açılış törenini UEFA ile birlikte altıncı kez sunmanın gururunu yaşıyor. 

 

Pepsi tarafından sunulan ve her yıl dünyanın en iyi müzik gruplarından birinin heyecan verici performansını sahneye taşıyan UEFA Şampiyonlar Ligi finali Açılış Töreni, Avrupa kulüp futbolunun en büyük maçlarından birinin hemen öncesinde stadyumdaki taraftarlara ve evlerindeki seyircilere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Bu yıl TikTok ortaklığıyla gerçekleşen açılış töreninde, dünyanın yer yerinden izleyiciler, performansları canlı olarak yayınlayama imkanına sahip oldu. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com