Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 23 Mayıs 2022 153 Görüntüleme

Cigna, Sigorta Haftasında Ferdi Kaza Sigortası Hediye Ediyor

Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, bireylerin sigorta farkındalığını artırmak ve sigortanın önemine değinmek amacıyla, bu yıl 23 Mayıs – 29 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sigorta Haftası’na özel bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında Cigna, 23 Mayıs tarihinden itibaren Cigna’nın internet sitesinden kampanya başvurusu yaparak pazarlama iletişim izni veren herkese 2 ay süre ile geçerli olmak üzere Kaza Sonucu Vefat ve Kaza Sonucu Daimi Maluliyet durumlarını 15.000 TL teminat ile güvence altına alan Ferdi Kaza Sigortasını hediye ediyor. 

 

Cigna Global ile Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank’ın güçlü iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, hayatına dokunduğu herkesi iyi ve güvende hissettirme vizyonuyla bu yıl 23 Mayıs – 29 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak Sigorta Haftası’na özel düzenlediği kampanya ile Ferdi Kaza Sigortası hediye ederek bireylerin sigorta farkındalığına katkı sağlamayı amaçlıyor.

 

Cigna Güvencesiyle Sigortalı Olma Deneyimi

Hediye Ferdi Kaza Sigortasına sahip olmak isteyenler Cigna’nın internet sitesinden kampanya başvurusu yaparak pazarlama iletişim izni vermeleri durumunda bu sigortaya başvuru yapabiliyor ve kendilerini kaza sonucu vefat ve kaza sonucu daimi maluliyet durumlarına karşı 2 ay boyunca geçerli olmak üzere 15.000 TL tutarında teminat ile güvence altına alabiliyor. Her bireyin Cigna güvencesiyle sigortalı olmayı deneyimleyebilmesi ve sigorta farkındalığının artması amacıyla hayata geçen kampanyadan faydalanmak için Cigna’nın web sitesindeki ilgili formun doldurulması gerekiyor. Kampanya detaylarına ise Cigna web sitesinden ulaşılabiliyor.

 

Cigna’nın hediye Ferdi Kaza Sigortası, 15.000 TL’lik Kaza Sonucu Vefat ve Kaza Sonucu Daimi Maluliyet teminatlarını sunuyor. Kaza Sonucu Vefat Teminatı, sigortalının sigorta süresi içinde kaza sonucu vefatı halinde, önceden tayin edilmiş lehtara veya tayin edilmemiş ise kanuni varislerine belirlenen teminat tutarının ödenmesini içeriyor. Kaza Sonucu Daimi Maluliyet teminatı ise Ferdi Kaza Sigortası Genel Şartları'nda (FKSGŞ) tanımlanan koşullar dahilinde bir kaza sonucu daimi maluliyet durumlarını kapsıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com