Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 22 Mayıs 2022 251 Görüntüleme

Berker Güven, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’te

Kanal D’de yayımlanan ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinin başrol oyuncularından Berker Güven, ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programına konuk oldu

 

Ekranın sevilen oyuncularından Berker Güven, tüm içtenliğiyle Hakan Gence’nin sorularını yanıtladı. Hem oyunculuğu hem de özel hayatı hakkında konuşan Güven, “Mesleğimde beni ayrıştıran şey, işimi çok iyi yapmak için çok çaba sarf etmem. Benim için önce oyunculuk, sonra televizyonun ve dizi matematiğinin kaygıları geliyor. Başlarda rol aldığım dizileri izliyordum. Sonra oynarken akışı bozduğumu fark ettim. Çünkü yaptığım bazı şeyleri oyunun içerisindeyken düzeltmeye çalışıyordum” dedi. Genç oyuncu dizide canlandırdığı Somer karakterini ‘mücadeleci, kırılgan ve bir şövalye’ şeklinde tanımladı.

 

Kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Nihal Yalçın’la ilişkisi hakkındaki soruları da yanıtlayan Berker Güven: “Nihal’le film ve tiyatro izlemek hoşumuza gidiyor ama bütün hayatımızı bununla donatmıyoruz. İkimizin de içinde çocuk ruhu var. Dolayısıyla çok müşterek bir ilişki kuruyoruz. Eşitiz. İlişkimizde ‘yaş’ sadece kimlikte yazan bir şey. Sevgilimin odasında bir obje olsam yorgan olurdum. Hem sarıp sarmalar hem ısıtır hem de rahat ve güvende hissettiririm.” 

 

‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ her cuma saat 14.00’te yeni bölümüyle Hürriyet YouTube kanalında…

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com