Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 22 Mayıs 2022 199 Görüntüleme

21. Uluslararası Kemer Sualtı Günleri Devam Ediyor

Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) önderliğinde Akdeniz Üniversitesi, Kemer Belediyesi ve Akdeniz Arkeoloji Derneği ile birlikte organize edilen 21'inci Uluslararası Kemer Sualtı Günleri etkinlikleri kapsamında 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nda kokteyl düzenlendi.
 
Zirvede yapılan kokteyle, Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz, Lübnan Türkiye Büyükelçisi Çağatay Erciyes, CMAS Bilim Kurulu Başkanı Francisco Lacase ve UNESCO Genel Merkez'den Dr. Ulrike Guerin, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü Başkanı Doç. Dr. Hakan Öniz, Antalya Müze Müdürü Mustafa Demirel, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kemer Turizmci İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve davetliler katıldı.
 
Kokteyl, kısa bir müzik dinletisinin ardından konuşmalarla devam etti. Programda konuşan Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, sualtı günlerinin Kemer’e büyük katkıları olduğunu söyledi.
 
Yılmaz, Kemer ve turizme katkı sağlayan tüm organizasyonlara Kemer Belediyesi olarak destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettiğini kaydetti.
 
KETAV Başkanı Yorulmaz ise uluslararası sualtı günlerinin devam ettiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
 
Uzun yıllardır yapılan organizasyonun önemine de değinen Yorulmaz, “Uzun yıllardır büyük emekler verildi. Harika işler çıkardık. Kemer’e ve turizme büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Kemer’in sualtı güzelliklerini tüm dünyaya gösteriyoruz. Organizasyona katkı koyan herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 
Organizasyon, yarın düzenlenecek olan ödül töreni ile devam edecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com