Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 13 Mayıs 2022 147 Görüntüleme

Çiftlikköy Emirhan’a Başkan Silpagar’dan Teşekkür

Geçtiğimiz günlerde Türkiye üçüncüsü olarak Balkan Şampiyonası’nda ayyıldızlı formayı giymeye hak kazanan Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı Sporcusu Emirhan Özüdoğru, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı ziyaret etti.

 

Genç sporcuyu elde ettiği başarıdan dolayı tebrik eden Başkan Silpagar, “Çiftlikköy Belediyespor Karate branşımız, en faal olan branşlarımızdan birisi. Antrenörümüz Halil İbrahim Yüksektepe zaten Dünya ve Avrupa Şampiyonlukları olan, hem sporculuğu, hem kişiliği ile örnek bir insan. Onun yetiştirdiği sporcuların da öncelikle sporcu ahlakına sahip olmaları, ilçemizi en güzel şekilde temsil etmelerini önemsiyoruz. Başarı, madalya zaten yeteneği varsa ve çalışıyorsa elde ediliyor. Emirhan’ı tebrik ediyorum, inşallah bayrağımızı yurt dışında dalgalandırarak bize daha çok gurur yaşatacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Halil İbrahim Yüksektepe de, spora ve sporcuya her daim verdiği destekten dolayı Başkan Silpagar’a ve ekibine teşekkür ettiğini dile getirerek, “Sporcumuz Emirhan Özüdoğru, Sakarya’da yapılan Türkiye 21 Yaş Altı Gençler Karate Şampiyonası’nda 76 kg erkeklerde Türkiye üçüncülüğü kazandı. Ülkemizi Ağustos ayında yapılacak olan Balkan Şampiyonası’nda ve Temmuz ayında Karadeniz Hazar Ülkeleri Turnuvası’nda temsil edecek. İnşallah hem Emirhan, hem de tüm Çiftlikköylü sporcularımız başarılı sonuçlar almaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com