Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 25 Nisan 2022 182 Görüntüleme

23 Nisan coşkusu, Kelebek Kids Çocuk Şenliği ile katlandı

Kelebek Kids, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Cem Belevi ve Umut Benim Kelebek Kids Çocuk Korosu’nun performanslarıyla kutladı. Çocuklara özel birbirinden eğlenceli aktivite ve yarışmaların gerçekleştirildiği etkinlikte, Kelebek Kids Resim Yarışması’nın kazananları da açıklandı. Ses yarışması ile Cem Belevi şanslı bir çocuğa gitarlarından birini hediye etti.

 

Türkiye mobilya sektörünün lider markası Kelebek Mobilya, Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara en güzel armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutladı. İstanbul Marmara Forum’da gerçekleştirilen ve Cem Belevi’nin eğlenceli parçalarıyla eşlik ettiği etkinlikte, Umut Benim Kelebek Kids Çocuk Korosu, 23 Nisan’a özel parçalar seslendirdi. Kelebek Kids Resim Yarışması’nın kazananlarının da açıklandığı etkinlikte, kazananlar ödüllerini Cem Belevi’nin elinden aldı.    

 

Çocuklar, 23 Nisan’ı ahşap boyama atölyesi, birbirinden eğlenceli oyunlar, şarkılar ve marşlar eşliğinde kutladı. Etkinliğe katılan büyük küçük herkes şarkı ve marşlara eşlik ederek, bayram coşkusunu daha da artırdı. Ses yarışmasının da yapıldığı etkinlikte Cem Belevi, en çok alkış alan çocuğa imzalı gitarını hediye etti. Kelebek Kids Hediye Çarkı çocuklar ve ailelerinden büyük ilgi gördü. Kelebek Kids tarafından tasarlanan ve çocukların hem motor hareketleri hem de sosyal açıdan çok yönlü gelişimini destekleyen Natural Waldorf oyuncak serisinin yer aldığı alan ise miniklerin favorisi oldu. 

 

“Bu etkinliği Türkiye’ye yaymayı düşünüyoruz.” 

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan, “Ulu Önder Atatürk’ün imzasıyla 1935 yılında kurulan Türkiye’nin lider mobilya üreticisi Kelebek Mobilya olarak, Atatürk’ün emanet ettiği her günün değerini çok iyi biliyoruz. Bu tür organizasyonlar gerçekleştirmekten dolayı gurur duyuyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Atamızdan bize armağan. Marka olarak bu mirasa sahip çıkabilmek adına  biz de çocuklarımızla beraber 23 Nisan’ı kutlamak istedik. Bizim de çok hoşumuza gitti aynı zamanda çok heyecanlandık.  Hayata geçirdiğimiz etkinliklerle Atatürk’e olan minnetimizi gösterirken, böylesine özel günlerin çocukların hafızasında daha fazla yer edinmesini sağlamaya çalışıyoruz. Kutlamalarımızı önümüzdeki yıllarda tüm Türkiye’ye yaymayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.    

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

İnegöl'de Ramazan Bir Başka

İnegöl'de Ramazan Bir Başka

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com