Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Eğitim 5 Nisan 2022 171 Görüntüleme

Kartepeli 400 Genç Kayak Öğrendi

Kartepe Belediyesi tarafından Kartepeli çocuklar için düzenlenen Kar Kayağı kursları sona erdi. 25 kişilik gruplar halinde verilen eğitimler sonunda 400 genç kayak yapmayı öğrendi.

 

Kartepe Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kapsamında 10 Şubat’ta başlattığı kar kayağı kuşları 30 Mart’ta sona erdi. 25 kişilik gruplar halinde verilen eğitimlerde bu dönem 400 genç kayak öğrendi.

 

HAFTADA İKİ GÜN

Türkiye’de ilk defa Kartepe Belediyesi tarafından başlatılan Kayak Kurslarında son 10 yılda 3 bine yakın Kartepeli genç kayak eğitiminden faydalandı. Bu yıl kar kayakları eğitimleri 08-18 yaş aralığındaki gençlere Salı ve Perşembe günlerinde verildi. İlçe genelinde bulunan okullar, Kartepe Genç Akademi ve spor okullarında eğitim gören öğrenciler kayıt yaptırarak ücretsiz olarak kar kayağı eğitimi aldılar.

 

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kar kayağı kurslarımıza gençlerimizin ilgi göstermesi bizleri çok mutlu etmektedir. Kartepe Belediyesi olarak spor yapan gençlerimize imkanlarımız dahilinde destek veriyoruz. Gençlerimizin spor yapması bizler için çok önemlidir. Kar kayağı kurslarında bu sene 400 öğrenci eğitim aldı. Bu sayı inşallah seneye daha fazla olacaktır ve Kartepemizden başarılı sporcular çıkacaktır” açıklamasında bulundu. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com