Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 10 Mart 2022 223 Görüntüleme

Horoz Lojistik, Kusursuz Müşteri Deneyimi Yaşatan Firmaların Ödüllendirildiği Törende “Diamond” Ödülün Sahibi Oldu!

Markaların uçtan uca şikayet yönetim becerisinin ödüllendirildiği A.C.E (Achievement in Customer Excellence) Awards’da 57 sektörden markalar ödüllerine kavuşurken, Horoz Lojistik’te bu yıl ilk kez verilen lojistik kategorisindeki ödüle layık görüldü.

 

Türkiye’de uzun yıllardır müşteri memnuniyetini ölçen bir platform olan Şikayetvar tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen A.C.E Awards, gerçek tüketicilerle yapılan anketlerin oluşturduğu “Müşteri Deneyimi Endeksi” baz alınarak ölçümleniyor. Endekste temel parametreler olarak pazar payına oranla şikayet payı, memnuniyet düzeyi ve marka sadakati kullanılıyor.

 

Ödülü Horoz Lojistik adına teslim alan Yurtiçi Grup Başkanı İlker Özkocacık, ödül hakkında değerlendirmelerde bulundu: “Müşteri deneyimini geliştirmek için 4 temel hedef ile bir yapı oluşturduk. Bunlar ulaşılabilirlik, çözüm odaklılık, doğruluk ve hız. Arayan her müşteriyi yanıtlarken IVR ve NVR sistemlerinden yararlandık. Veri tabanını sorgulayan bir yapay zekâ algoritması kurduk. Çağrı merkezindeki tüm arkadaşlarımıza günler süren eğitimler vererek karşıladığımız çağrıyı çözümleyebilecek donanıma ulaşmalarını sağlıyoruz. Soru, cevap, çözüm için bilgiyi doğrulama ve bunu hızlı yapmaya çalışıyoruz. Tüm Horoz Lojistik yapısını birbirine bağlayan, sahadaki kuryeden bilgi alabilen bir yazılım geliştirdik. Bu yapıları konsolide ederek ölçümlüyoruz. Uzun yıllar sıkı çalışmanın sonunda Lojistik sektöründe ilk kez verilmiş bu ödül bunun somut kanıtı. Tüketici lojistiğinde rakiplerimizi geçerek en büyük ödül olan Diamond’a layık görüldük. Bu bize daha iyiyi yapmak için büyük bir teşvik oldu. Sadece müşterimizi değil, müşterimizin müşterisini de memnun edebilmek inanılmaz bir gurur. Tüm Horoz Ailesi olarak çok mutluyuz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com