Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 7 Şubat 2022 328 Görüntüleme

Kafein Teknoloji “Kafein Akademi” İle Genç Yeteneklere Alan Açıyor

Halka açılan ilk yazılım firması olan ve iştirakleri ile 700’ün üzerinde çalışanı ile hizmet veren Kafein Teknoloji, teknolojik ve insani değerlerin bütünleştiği eğitim sistemini oluşturarak topluma değer katan yeni bireyler yetiştirmeyi hedefliyor. Organizasyon yapısında esneklik ve çevikliği ile öne çıkan Kafein Teknoloji, yeni mezun veya yeni işe başlayan genç yeteneklerin potansiyellerini ortaya çıkarmalarına destek olmak ve sektörde gelişmelerini sağlamak için “Kafein Akademi” programı ile eğitimlere başladı. Bugüne kadar 100 kişiye eğitim vermesinin yansı sıra bu yetenekleri bünyesine katan Kafein Teknoloji, bu yıl 150 gence daha eğitim vermeyi ve sektöre katmayı, minimum 5 üniversite ile iş birliği yapmayı hedefliyor.

 

Bugün Türkiye’nin en büyük kurumlarında ve başka ülkelerde de kullanılan çözümlere sahip olan Kafein Teknoloji, geleceği bugünden inşa etmek üzere oluşturduğu Kafein Akademi ile yeni mezun gençlerin yeteneklerini ve kendilerini keşfetmelerine fayda sağlıyor. Kalıcı projelerle iş hayatına sağlam adımlarla dahil olmalarına yardımcı olan Kafein Akademi, uzman eğitmenler tarafından oluşturulan ve uygulamalı olarak verilen eğitimlerle uzmanlık, kodlama, kişisel gelişim başlıklarından oluşan programlar sunuyor.

 

 

Kafein Akademi ile 100 gence istihdam sağladı 

 

Kafein Teknoloji olarak genç yeteneklere alan açmayı oldukça önemsediklerini ve bu alanda çalışmalarına öncelik verdiklerinin altını çizen IK Direktörü Neval Önen, “Yazılım sektöründe gençlere yönelik geliştirdiğimiz bu modül ile birlikte nitelikli eğitim vermemizin yanı sıra işe alım süreçlerini de öncelikli kılıyoruz. Kafein Teknoloji olarak kriterleri sağlayan ve mülakatı tamamlayan genç yeteneklerimizi eğitim ile eş zamanlı işe alımlarını gerçekleştiriyoruz. Bu da kişilerin motivasyonunu düşürmeden programa tutku ile bağlanmalarını ve çalışanlarımız ile iletişimimizin sürekliliğini sağlıyor. 2021 senesinde eğitimlerini tamamlayan 100 kişiyi Kafein ailesine katarak değer sağladık. Bu sene sektörün yüzde 23 büyümesi ile birlikte daha çok genç yeteneklere dokunarak şirketimize değer yaratma hedefindeyiz. Hedefimiz 150 ve daha fazla Z kuşağını da sektöre katmak.  Yazılım sektöründe nitelikli iş gücünde yaşanan beyin göçünün de önüne geçmek üzere çalışmalarımız mevcut. Dokunduğumuz her insana burada bir aile olduğumuzu, hem kişisel hem de kariyer gelişimlerinde yan yana yürüdüğümüzü hissettirmek bizim için ilk sırada geliyor.” dedi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com