Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 15 Ocak 2022 333 Görüntüleme

Argos in Cappadocia, Zola Jesus ve Mu Tunç’un İlham Yolculuklarına Ev Sahipliği Yapıyor

Argos in Cappadocia “Artist in Residence” projesi kapsamında, geçtiğimiz Kasım ayında Art Goes Argos ile ilk ilham yolculuğuna çıkan yönetmen/yazar kimliği Mu Tunç’u bu kez dünyaca ünlü Amerikalı sanatçı Zola Jesus ile birlikte ağırlayacak.

 

Argos in Cappadocia’nın hikayesinden ve Kapadokya’nın büyülü coğrafyasından ilham alan “Artist in Residence” projesi ünlü sanatçıların yaratım süreçlerine benzesiz bir deneyimle katkı sunmaya devam ediyor. Yönetmen/yazar Mu Tunç ve dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı/şarkı yazarı Zola Jesus 24-27 Ocak’ta programın üçüncü konukları olacak. Bu aynı zamanda Kasım ayında Art Goes Argos kapsamında Argos in Cappadocia’da ilham yolculuğuna çıkan Mu Tunç’un ikinci ziyareti olacak. 

Kendine has tarzı, şarkıları ve sesiyle dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Zola Jesus ise özel olarak hazırlanan program kapsamında Argos in Cappadocia’ın farkı mekanlarını deneyimleyecek. Argos in Cappadocia’nın, bulunduğu coğrafyayı yansıtan mistik atmosferi ise Zola Jesus’un özgün yaratım sürecine eşlik edecek. Zola Jesus ayrıca, Argos in Cappadocia Bezirhane sahnesinde otel misafirlerine de mini bir konser verecek. 

Argos in Cappadocia “Artist in Residence” ile misafirlerine; zengin bir tarih, eşşiz güzellikte manzaralar, yöresel ürünler ve geleneksel tariflerle hazırlanan menüler, otantik dekorasyonla buluşan mimarinin yanı sıra sanatla zenginleştirilmiş bir konaklama sunuyor. Argos in Cappadocia misafirleri konaklama yolculuğu süresince her detayı ile bütünsel bir deneyim yaşıyor. 

Art Goes Argos programı, önümüzdeki dönemde de farklı sanatçıları ağırlamaya devam edecek.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com