Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 1 Ocak 2022 219 Görüntüleme

Başkan Altınok Huzurevi Sakinlerinin Yeni Yılını Kutladı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok belediye bünyesinde hizmet veren huzurevindeki yaşlıların yeni yılını kutladı.

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Genel Başkanı Gülgen Dural’ın da katılımıyla İlçedeki Estergon Türk Kültür Merkezi’nde huzurevi sakinleriyle buluşan Başkan Altınok, “Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Genel Başkanı Gülgen Dural Hanım hiçbir zaman kendisi için bir şey istemez. Ama gönüller alan, gönüller yapan huzurevimizin belediyemize kazandırılmasında da önemli katkıları vardır. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Altınok konuşmasında Türkiye'nin imar ve inşasında geçmiş nesillerin önemli katkılarının olduğunu da vurgulayarak şunları söyledi:

“Değerli analarımızın, değerli babalarımızın hepsinin ellerinden öpüyorum. Bugün devletimiz bu hâle geldiyse sizlerin emekleri ve gayretleriyle olmuştur. Alınlarınızdaki her bir kırışıklık ülkemizi ilmik ilmik, nakış nakış dantel gibi ördüğünüz hizmetlerinizin karşılığıdır. Ömür dediğin nedir ki. Bir yıl daha su gibi aktı gitti. İnsanlar fani, baki olan Rabbimizdir. Önemli olan yaşadığımız sürede sağlıklı nefes almak, huzurlu yaşamak, insan olmak, insan kalmak, adam olmak, adam kalmak, gönül almak gönüller yapmaktır.”
“100 yaşına girecek olan Türkiye’mizde, şanlı bir tarihe, büyük bir geçmişe ve medeniyete sahip ecdadın evlatlarıyız” diyerek konuşmasını sürdüren Altınok, “İnsanlığa hakkı, hukuku ve medeniyeti götürmüş olan tertemiz anlı şanlı bir ecdadın evlatlarıyız. Bundan da şeref ve bahtiyarlık duyuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi küllerinden var eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. 2022 yılında sizlere sağlıklı, huzurlu, birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir yaşam diliyorum. Yeni yıl tüm İslam âlemine, tüm insanlığa hayırlar ve güzellikler getirsin.” Diye konuştu.

Konuşmasının ardından huzurevi sakinlerinin tek tek yeni yılını kutlayan Altınok, onlara çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com