Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Eğitim 24 Aralık 2021 225 Görüntüleme

Kelebek Mutfak’tan Montaj Ustalarına Eğitim

Kelebek Mutfak, yenilenen yüzü ve ürünlerini sahada çalışan ekiplerine birebir anlatmak ve marka algısını daha da yukarılara taşımak amacıyla “Montör Buluşmaları” etkinliği düzenledi. 2 gün süren etkinlikte teorik eğitimlerin yanı sıra birebir uygulamalı olarak montaj eğitimi de verildi. 

 

Konforu her tarza uygun birbirinden şık seçeneklerini bir arada sunan Kelebek Mutfak, yenilenen yüzü ve ürünleriyle ilgili bilgi vermek üzere çalışanlarıyla bir araya geldi. Markanın yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında uzun bir aradan sonra tekrar hayata geçirilen ve Ankara’da gerçekleşen “Kelebek Mutfak Montör Buluşmaları” etkinliğinde 20 Montör, 13 Kelebek Personeli ve 2 eğitmen olmak üzere toplam 35 katılımcı yer aldı. İki gün süren kapsamlı bir programda ilk gün Kelebek Mutfak hizmet standartlarının anlatıldığı teorik eğitimler verildi, ikinci gün ise ürünler detaylı bir şekilde uygulamalı olarak anlatıldı. Uygulamalı eğitim için sıfırdan mutfak kurulumu yapıldı. Etkinliğin sonunda katılımcı montörlere sertifika verildi. 

 

Sahadaki çalışanlarla birebir eğitim 

 

Müşterilere daha iyi ve kaliteli bir hizmet vermek üzere hayata geçirilen ‘Montör Buluşmaları hakkında bilgi veren Kelebek Mutfak Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Sevil Yıldız Çakır,“Müşteriye dokunan en önemli nokta montör ekiplerimiz olduğu için onları hem marka algımızı yukarı çekecek bir yaklaşımla hem de hizmet beklentimizle ilgili daha donanımlı hale getirmek hem de Kelebek Mutfak kalitesine uygun deneyimler sunmak amacıyla böyle bir buluşma organize ettik. İstanbul, Ankara, Erzurum, Sakarya, İzmir, Bodrum, Antalya, Alanya, Sivas, Adana, Düzce, Mersin ve Adapazarı’ndan gelen katılımcılarımızla, dolu dolu iki gün geçirdik. Program kapsamında malzeme eğitimi, müşteri hizmetleri, satış sunumu, montaj süreçleri, aydınlatma eğitimi ve birebir mutfak mobilyası kurulumu yaparak eğitimimizi gerçekleştirdik. Bu organizasyon, ürün yapımızda ve altyapı çalışmalarımızdaki büyük değişimimizi anlatmak için güzel bir fırsat oldu. Ayrıca sahada birebir bu ürünleri monte eden ustalarımızı dinleyerek geri bildirimler almak da oldukça verimliydi. Düzce’deki fabrikamızda devam eden altyapı güçlendirme çalışmalarımızın ardından 2022 yılında kendi fabrikamızda bu eğitimleri daha da geliştirilmiş hali ile vermeyi amaçlıyoruz” dedi.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com