Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 22 Aralık 2021 233 Görüntüleme

İstanbul Cevahir Yılbaşı Kampanyası ile Yeni Yılda Kazandırıyor

25-30 Aralık tarihleri arasında toplamda 6 gün sürecek olan Cevahir’in harcadıkça kazandıracak “Yılbaşı Kampanyası” alışveriş tutkunlarını bekliyor

 

Kampanyaları ve etkinlikleri ile misafirlerini mutlu etmeyi seven İstanbul Cevahir, yeni yıla girerken yine yeni bir kampanya ile karşımıza çıkıyor. Harcadıkça kazanmayı sağlayacak Yılbaşı Kampanyası, toplamda altı gün sürecek bir alışveriş çılgınlığına davet ediyor. Alışveriş yaparken eğlenceyi ihmal etmeyenlerin adresi İstanbul Cevahir, şaşırtacak sürprizleri ile yeni yılı karşılamayı bekliyor. 

 

Harcadıkça Kazan!

 

Kampanyaları ile mutlu eden İstanbul Cevahir, aynı gün içinde 600 TL’lik alışveriş yapanlara 200 TL, 900 TL’lik alışveriş yapanlara 300 TL bakiye yüklü Param Kart hediye ediyor. 25-30 Aralık tarihleri arasında toplamda 6 gün sürecek bu etkinlikte, “Alışverişsiz yeni yıl olmaz!” diyenler için sürprizlerle dolu bir dünyanın kapıları aralanıyor. 

 

Alışveriş keyfine Christmas ve Latin şarkıları eşlik ediyor

 

Sürprizlerin adresi İstanbul Cevahir, alışverişin keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için bando sesleri eşliğinde bir deneyim sunuyor. 29-30 Aralık tarihlerinde 15:00 ve 19:00 arasında, 31 Aralık 12:30 ve 16:00 arasında alışverişe bandonun güzel tınıları eşlik ederken, İstanbul Cevahir’de alışveriş yapmak daha keyifli hale geliyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com