Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 22 Aralık 2021 148 Görüntüleme

Ayşegül Afacan Köksal “Benim İçin Sadelik ve Gözü Yormayan Samimi Sıcaklık Tam Bir Yılbaşı Konsepti”

Mybestfriends’in Kurucusu Ayşegül Afacan Köksal’ın doğadan ilham alarak tasarladığı ve “Akış” adını verdiği yılbaşı sofrasını MAG Aralık sayısında okuyuculara açtı.

2021’in bitmesine sayılı günler kala hazırladığı yılbaşı sofrası ile yeni yılın en güzel halini sofralara taşıyan Ayşegül Afacan Köksal; yeni yılın kendisi için ne ifade ettiğini “Benim için her başlayan yeni gün ne ise yeni yıl da aynı şekilde; yeni umutlar, yeni hedefler, yeni öğretiler için verilmiş ömrüme bir lütuf… Yılbaşı benim için aile ile geçirilen yepyeni günlerin beraber kutlanması” sözleriyle ifade ederken, yılbaşını genellikle ailesi ile evinde geçirdiğini belirtti.

Bu yıl, yılbaşı sofranızın konsepti ve sunumu nasıl olacak? Sorusuna cevap verirken ilhamını doğadan aldığını belirten Köksal “Doğa sonsuz bir akış… Anlaşılmaz ve sınırlandırılmaz… İşte buradan yola çıkarak; sofra konseptimi doğanın elementlerini yansıtacak şekilde, keyifle akıp gidecek ve eşsiz sohbetlere eşlik edecek şekilde hazırladım” dedi. Kendisine göre şık bir masanın tarifini veren Ayşegül Afacan Köksal “Benim için sadelik ve gözü yormayan samimi sıcaklık tam bir yılbaşı konsepti” açıklamasında bulundu.

Yılbaşı sofrasındaki olmazsa olmazlardan bahseden Köksal “Mum ve kozalak benim için samimi parçalar… Bana soframda doğanın da bulunduğunu hissettirdikleri için de olmazsa olmazlarım” dedi. Sofrasında hangi yiyeceklerin yer alacağını da anlatan Ayşegül Afacan Köksal “Bizim ailenin favori yılbaşı yemeği kayınvalidemin eşsiz perde pilavıdır. Bunun yanında egzotik mezeler, hafif ama doyurucu salatalar ve gece boyunca uzun uzun masamızı süsleyecek atıştırmalıklar soframda yer alacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com