Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 4 Aralık 2021 278 Görüntüleme

Başarılı sanatçı Buray, TEGV gönüllüleriyle buluştu Tüm Gönüllülerin Günü Kutlu Olsun

TEGV, hiçbir çıkar gözetmeden, çocukların yoluna ışık olan; bilgilerini, deneyimlerini, sevgileri ve zamanlarını onlarla paylaşan tüm gönüllülerin 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nü kutladı. Çevrimiçi bir etkinlikle online ortamda buluşan TEGV gönüllüleri, sevilen şarkıcı Buray’ın da katılımıyla eğlenceli vakit geçirdiler.

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin dört bir yanında her yıl yüz binlerce ilköğretim çağı çocuğuna eğitim desteği veren Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kapsamında tüm etkinlik noktalarında çeşitli organizasyonlarla gönülleriyle bir araya geliyor. TEGV Gönüllüleri, 3 Aralık 2021 tarihinde ise çevrimiçi bir etkinlikle başarılı sanatçı Buray ile buluştu.

Online ortamda ekranlarının başında Buray ile buluşan yüzlerce TEGV Gönüllüsü, merak ettikleri soruları Buray ile paylaşma fırsatı buldu. TEVG Gönüllülerinin sorularını yanıtlayan Buray, TEGV’in eğitime destek konusunda oldukça güzel işler yaparak ilham kaynağı olduğunu söyledi. Bu konuda en büyük işin gönüllülere düştüğünü ve böyle anlamlı bir günde onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Buray, tüm TEGV Gönüllülerine teşekkür etti.

Geçmiş yıllarda TEGV’in etkinliklerine katılan çocukların bir kısmı, şu anda TEGV’in gönüllüsü olarak, bir zamanlar kendileri gibi ihtiyacı olan çocukların gelişiminde TEGV’in bir parçası olmaya devam ediyor. Gücünü gönüllülerinden alan TEGV, çocukların umutlarını gerçekleştirme hakkına inanan gönüllülerinin emekleriyle, bilgi ve deneyimleriyle, sosyal sorumluluk bilincini TEGV’li çocuklara aktararak, yarının aydınlık insanlarının yetişmesine destek oluyor. 

Daha adil ve eşit bir dünya için ‘Ben de varım’ diyen, bir çocuğun hayatını değiştirerek geleceğe ışık olabilmek adına hareket eden, zamanını çıkar gözetmeden fayda sağlamaya ayıran tüm gönüllülerin 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nü, ‘Dünyayı Birlikte Güzelleştiriyoruz’ diyen TEGV Gönüllüleri ile birlikte sevgiyle kutluyoruz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com