Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 24 Kasım 2021 251 Görüntüleme

Başkan Sezer’den Yazlık’a Futbol Sahası Müjdesi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yazlık Kadırga yolu futbol sahası yapılması planlanan orman statüsündeki alanın tahsis talebinin Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

Gölcük’e yeni bir futbol sahası daha kazandıracak “Yazlık Futbol Sahası Projesi” Tarım ve Orman Bakanlığı onaylandı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in yakından takip ettiği futbol sahası projesi için yapılan arsa tahsis talebi onaylandı.

“PROJE HAZIRLANMASINA BAŞLANACAKTIR”

Gölcük halkına müjdeli haberi duyuran Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Yazlık, Kadırga Yolu üzerinde bulunan 24.843,85 m2 orman statüsündeki açık alanın, futbol sahası yapılmak üzere, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsis edilmesi 21.11.2021 tarih ve 2784540 sayılı olurla uygun bulundu. Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, alanın futbol sahası yapımı amacıyla taahhüt senetlerinin düzenlemesi suretiyle teslim alınmasını müteakiben, proje hazırlanmasına başlanacaktır” dedi.

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

İlçede spor yönelik yatırımların birer birer hayata geçirildiğini söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Yapımına başlanan Hasaneyn Spor Kompleksi, mahallerimizdeki 6 futbol sahası ile Değirmendere Stadı ve Selimiye sahasının sentetik çim zeminlerinin değiştirilmesi, yeni yapılan Hamidiye, Siretiye – Mamuriye, İrşadiye futbol sahaları ve parklardaki spor alanlarından sonra Yazlık’taki Futbol Sahası’nın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com