Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Eğitim 24 Ekim 2021 420 Görüntüleme

Türkiye’deki üniversiteler arasında bir ilk

Antalya Clup Marco Polo’da 23-24 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen “Uzgörü Çalıştayı”, İstanbul Okan Üniversitesi’nde görev yapan öğretim üyeleri ve idari personelin katılımıyla tamamlandı. “Okan Markası” üst başlığıyla gerçekleştirilen Uzgörü Çalıştayı’nda 250 kişilik İstanbul Okan Üniversitesi çalışanı, gruplar halinde katıldıkları masa toplantılarında üniversitenin marka değeri stratejilerine yönelik beyin fırtınası yaptı.

Okan markasını çalışan fikirleri yükseltecek

Çalıştayın açılışında konuşma yapan Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, projenin Türkiye’deki üniversiteler arasında bir ilk olduğunu belirterek, “Burada takım çalışmasının en iyi örneklerinden birini ortaya koyuyoruz. Üniversitemizin geleceği açısından çok önemli bir çalışma olduğunu ve üniversitemizi daha da ileriye götüreceğini düşünüyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Koçak da “Üniversitemizi geleceğe daha sağlam adımlarla taşımak adına bu çalıştayı geleneksel hale getirdik. Bu yıl 6.’sını gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Uzgörü Çalıştayı’nda İstanbul Okan Üniversitesi çalışanları tarafından ortaya konulan öneriler bir rapor haline getirilerek üniversite yönetimine sunulacak. Yönetim, önerileri Okan markasını yükseltme stratejileri ve politikalarına yönelik alınacak kararlarda yol göstermesi için değerlendirecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com