Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 21 Ekim 2021 365 Görüntüleme

Zuhal Topal, Atasay Altın ve Pırlanta Çadırı’nda

Atasay’ın gelenekselleşen Altın ve Pırlanta Çadırı, VIP günüyle 12’nci kez kapılarını açtı. Açılışa katılan oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, hem kendisi hem sevdikleri için mücevher alışverişi yaptı.

Mücevher sektöründe yılın en çok beklenen indirimi olan Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri, 20 Ekim’de VIP günüyle başladı. Atasay Mücevherat CEO’su Atasay Kamer’in ev sahipliğinde gerçekleşen VIP gününe oyuncu ve sunucu Zuhal Topal da katıldı. Atasay imzasını taşıyan pek çok ürünün maliyetine hatta kimi ürünlerin zararına satıldığı çadırı büyük bir keyifle gezen Topal, hem kendisi hem sevdikleri için indirim fırsatlarından yararlandı.  Takıyı çok sevdiğini belirten Topal, “Benim için önemli olan takılarımın kıyafetlerimle uyumlu olması, stilimi tamamlaması. Daha önce de ziyaret etme fırsatı bulduğum Atasay çadırında hem çok güzel hem çok uygun fiyatlı takılar var. Kendim ve sevdiklerim için çok güzel takılar aldım” dedi. 

24 Ekim’e kadar sürecek Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri, Yenibosna’daki merkezin yanı sıra tüm Atasay mağazaları ve altincadir.com adresinde de ziyaretçilerini ağırlıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com