Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 30 Eylül 2021 318 Görüntüleme

Multinet Up ve Sizlikİş iş birliği ile KOBİ’lere uygun maliyetli freelancer çözümleri

Yeni nesil finansal teknoloji grubu Multinet Up ve “KOBİ’lere destek, gençlere gelecek” sloganıyla faaliyet gösteren hizmet çözüm entegratörü Sizlikİş, iş birliği yaptı. İş birliği kapsamında; KOBİ’ler Sizlikİş’in dijital, kreatif, araştırma, analiz, yazılım, mühendislik ve back ofis gibi alanlardaki hizmetlerinden Multinet Up’a özel indirimli fiyatlarla yararlanıyor.

Yeni nesil finansal teknoloji grubu Multinet Up, “KOBİ’lere destek, gençlere gelecek” sloganıyla faaliyet gösteren hizmet çözüm entegratörü Sizlikİş ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında ekosistemindeki KOBİ ve mikro işletmeleri freelancer uzmanlarla buluşturuyor. 

Sizlikİş’in dijital, kreatif, araştırma, analiz, yazılım, mühendislik ve back ofis gibi yaklaşık 40 alanda hizmet veren deneyimli freelancer ekiplerini KOBİ’lerle buluşturan kampanyadan yararlanan işletmeler, şirketlerinin ihtiyaçlarını ayrıcalıklı fiyatlarla karşılıyor. 

Geleneksel aracı ya da direkt hizmet sunan şirket kalıplarından çıkmış, yeni nesil bir hizmet çözüm entegratörü olan Sizlikİş, gıda, tekstil, mimarlık, mühendislik, bilişim, turizm ve organizasyon gibi birçok sektöre hizmet sunuyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com