Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 28 Eylül 2021 252 Görüntüleme

Cignalılar İyilik Bulaştırmaya Devam Ediyor

Cigna’nın sosyal sorumluluk alanındaki kurum içi çalışmalarından “İyilik Bulaştır Challenge”da yeni bir proje daha hayata geçirildi. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) iş birliği ile hayata geçirilen etkinlik kapsamında, Cigna çalışanları tarafından hazırlanan ve hijyenik malzemelerden oluşan ‘Umutlu Kutular’ kanserli çocuklar ve ailelerine ulaştırıldı. 

200 yılı aşkın tecrübesiyle, 30 ülkede 180 milyondan fazla müşterisine hizmet veren uluslararası sigorta devi Cigna Global ile Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank’ın güçlü iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, sosyal sorumluluk alanındaki kurum içi çalışmalarından biri olan “İyilik Bulaştır Challenge” projelerine bir yenisini daha ekledi. 

Cigna Seninle Sosyal Sorumluluk Kulübü’nün başlattığı, odağı çocuklara yönelik projelerden oluşan “İyilik Bulaştır Challenge”; bir buçuk aylık periyodlarda, küçük gruplar halinde çalışanların bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirmesi ve proje bitiminde başka bir ekibi yeni bir proje yapmaya davet etmesi yöntemiyle ilerliyor. Bu sayede ekiplerin iyiliklerini birbirine bulaştırması ve iyilik hareketini büyütmesi amaçlanıyor. 

“İyilik Bulaştır Challenge” kapsamındaki son etkinlik ise; KAÇUV iş birliği ile gerçekleştirildi. Kanserli çocuklara ve ailelerine gönderilmek üzere ‘Umutlu Kutu”ları hazırlamak için gönüllü 22 çalışan bir araya geldi. Hijyen malzemeleri içeren 500 adet Umutlu Kutu, KAÇUV aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. 

Cigna’da ardı ardına gerçekleştirilen projelerle “İyilik Bulaştır”ılıyor

İlki 2021 yılı Mart ayında başlayan proje kapsamında birçok etkinlik hayata geçirildi. Gülmek İyileştirir Derneği iş birliği ile bakıma muhtaç veya hastanede tedavi gören 12 çocuk için sesli kitap kayıtları, LÖSEV iş birliğiyle ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi gönderimi, Umut Dalı Yardımlaşma Projesi ile daha önce doğum günü pastası veya hamburger yememiş ya da kırtasiye malzemesi eksikleri olan 33 çocuğun hayallerinin gerçekleştirilmesi gibi çalışmalar bunlardan bazıları arasında yer alıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com