Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 10 Eylül 2021 297 Görüntüleme

Kral Şakir yeni bölümleriyle sadece Cartoon Network’te

Cartoon Network’ün ilk yerli çizgi filmi Kral Şakir, yepyeni bölümleriyle hafta içi her gün 17.30’da Cartoon Network’te çocukları bekliyor. Kral Şakir’in yeni bölümlerinde maceranın hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Varol Yaşaroğlu, “Kral Şakir hayranları için yeni sezonda ‘muhtişim’ bölümler hazırladık” dedi. 

 

Kral Şakir, yeni maceralar için çocukları kahkaha ve eğlencenin adresi Cartoon Network’e davet ediyor.  Şakir’in babası Remzi ve Fil Necati ile gizemli olayları araştırmaya devam ettiği yeni bölümlerde eğlence hız kesmiyor. Yeni sezonda da Şakir ailesini olmadık hallerden kurtarırken ekran başındaki çocuklara kahkaha dolu anlar yaşatıyor.  

 

Yeni bölümlerde Canan ve Şakir’in anlaşmazlıkları sürerken Fil Necati de kendi kafasında kurduğu dünyada, söylenenleri yanlış anlamaya ve arkadaşları ile eğlenmeye devam ediyor.  Şakir’in çocuk ruhlu babası Remzi ise sorumluluklarını unutsa da günün sonunda herkesin mutluluğu için elinden geleni yapıyor. 

 

Kral Şakir hayranlarını Cartoon Network’te çok keyifli yeni bölümlerin beklediğini söyleyen Varol Yaşaroğlu, “Kral Şakir, bu sezon da ailesi ve arkadaşları ile maceradan maceraya koşmaya devam edecek. “Muhtişim” bölümlerimizin yeniden çocuklarla buluşması çok güzel. Tüm Kral Şakir sevenleri Cartoon Network ekranlarına bekliyoruz” dedi.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com