Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Sağlık 8 Eylül 2021 300 Görüntüleme

Binlerce Eczacı “Eczane Yönetimi Forumu”nda Bir Araya Gelecek

Eczane Yönetimi Forumu, 30 Eylül – 1Ekim 2021 tarihlerinde online olarak ECZACILARI bir araya getirmeye hazırlanıyor. Eczanem Dergisi tarafından organize edilen ECZANE YÖNETİMİ FORUMU organizasyonu; otc sektörünün geleceği ve otc pazarında yeni trendler, eczane yönetiminde sorunlara yaklaşım, eczane kategorizasyonu, tüketici iletişimi, yönetime pratik yaklaşım ve klinik eczacılık ile ilgili onlarca konu başlığı ile alanındaki en iyi isimleri online ortamda bir araya gelecek.

Yıllardır sektöre hizmet etmekte olan Eczanem Dergisi organizasyon sırasında sektör temsilcileri ile eczacıları bir araya getirmiş olacak. Firmalarında online olarak katıldığı organizasyon kapsamında onlarca firma yerini alacak. Eczane Yönetimi Forumunu; eczacı, akademisyen ve sektör temsilcisi olarak yaklaşık 5000 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Eczane Yönetimi Forumu Başkanı Faruk NALBANTOĞLU organizasyon ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Eczacılarımız için eczane yönetim süreçlerinde ihtiyaç duyacağı bilgilerin paylaşımı ile eczane yönetimi alanındaki yenilikleri, yeni trendleri ve başarılı deneyimleri paylaşmak ve sektör temsilcileri ile eczanelerine değer katacak paylaşımları gerçekleştirebilmesini hedefledik. Program süresi boyunca online platform üzerinden hem mesleki gelişimlerinize destek olacak eğitim ve oturumları takip edebilecek hem de online olarak firmalar ile görüşme yapma imkanına sahip olabilecekler. Amacımız eczacılarımızın yönetim konusunda bilgilerini güncel tutmak ve sektör temsilcisi firmalar ile sıcak temaslarını sağlamak. Bu kapsamda eğitimler süresince alanında iyi isimler sunumlar yapacak ve eczacılarımızın sorularına cevap verecekler.

ALANINDA EN İYİ İSİMLER ETKİNLİK KAPSAMINDA SUNUM YAPACAK

2 gün sürecek olan etkinlik kapsamında; onlarca yönetim sunumu, özel oturumlar ve klinik eczacılık konuları işlenecek. Eczanede satış yönetimi, eczanede değişim ve kategori yönetimi, eczane muhasebesi, eczacılıkta disiplin suçları, stok yönetimi, OTC sektörünün geleceği, ilaç ve eczacılık sektörü, SGK sorunlarına yaklaşım gibi onlarca konu başlığı işlenecek.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com