Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 4 Eylül 2021 306 Görüntüleme

Buika “Türk Dinleyicisi Çok Samimi ve Duygusal”

Büyüleyici sesiyle kalplere dokunan ve “Yo me lo merezco” ile 2020 yılı En İyi Rock Şarkısı kategorisinde Latin Grammy adayı olan Buika; müzik kariyeri, Carlos Santana ile birlikte Africa Speaks albümünde seslendirdiği müziği ve kendisine dair merak edilen her şeyi MAG Ağustos sayısında anlattı.

Güçlü sesi ile Türkiye’de de önemli bir hayran kitlesine ulaşan Buika MAG okurlarına özel açıklamalarda bulundu. “Şimdiye kadar sahnede olduğum her an görebildiğim kadarıyla izleyiciyi anlamaya ve izleyici ile iletişim kurmaya çalıştım. Türk dinleyicisi çok samimi ve duygusal” diyen Buika “Sahnede benim duygularımı çok iyi anlıyor. Türkiye’de şarkı söylerken sahnede gerçekten kendim olabiliyorum. Bir de tabii ki Pasion Turca ile yıllarca muhteşem konserlere imza atmış olmamız bu bağı çok kuvvetli kılıyor” dedi.

Yakın gelecekteki planlarından da bahseden Buika “Birkaç sırrım tabii ki var ama sürpriz olsun isterim, ilerleyen zamanlarda paylaşacağım. Ama şu kadarını söyleyebilirim şu an yeni albüm üzerinde çalışıyorum. Yeni şarkılar yazmak ve olabildiğince çok konserle dünyanın her yerinde hayranlarımla buluşmak istiyorum. Uzun bir aradan sonra İstanbul’da sizlerle buluşacak olmayı dört gözle bekliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com