Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 24 Ağustos 2021 311 Görüntüleme

Okula Dönüş Sezonunun En Trend Ayakkabıları Lumberjack’te!

Öğrenciler keyifli geçen bir yaz tatilinin ardından okula dönüş heyecanı yaşarken, ebeveynler için de alışveriş telaşı başladı. İlkokul, lise ve üniversite öğrencilerine uygun birbirinden güzel ayakkabı alternatifleri Lumberjack’te!

Konfor, şıklık ve modayı bir arada sunan Lumberjack, okul kıyafetleri ile tam uyum yakalayacak siyah, beyaz ve lacivert renklerinin ağırlıklı olarak kullanıldığı dinamik modelleriyle beğeni topluyor. Günün her anına eşlik eden rahat ve kullanışlı ayakkabılar deri ve süet seçenekleriyle öğrencilerin bu yıl da okulda rahat ve şık adımlar atmasını sağlıyor.

Küçük hanımlar ve beyler için de birçok seçenek sunan Lumberjack, Sonbahar Koleksiyonu’nda yer alan ayakkabılar ile çocukların günlük hayattaki enerjilerini okul hayatına taşıyor. Cırt cırt ve bağcık detaylarının dikkat çektiği sneaker’ları göz alıcı renk geçişleri süslüyor.

Stil Sahibi Gençler için Okulda Sade Şıklığın Adresi Lumberjack

Lumberjack’in her yaş ve zevke hitap eden casual ve spor modelleri, okulda başarılarıyla olduğu kadar tarzı ile de fark yaratmak isteyen genç öğrencilere ideal bir seçim sunuyor. Lumberjack tasarımları ile genç kızlar ve delikanlılar okulun yıldızı olmaya aday! Darbeye dayanıklılık, esneklik, su geçirmezlik ve nefes alma özellikleri ile uzun süre kullanım imkânı sunan modeller gençlerin favorisi olacak!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com