Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 17 Ağustos 2021 484 Görüntüleme

Sermet Severöz “Eski usul tatil anlayışını yani bahçe sulamayı, bitkilerle uğraşmayı seviyorum”

Ünlü Seyahat Yazarı Sermet Severöz, unutamadığı tatil anısını ve hem Dünya’da hem de Türkiye’de tatil yapmaktan keyif aldığı yerleri MAG Okurları ile paylaştı.

Ünlü seyahat yazarı Sermet Severöz, bu yazki tatil rotalarını ve tatil yapmaktan en çok keyif aldığı partnerlerini MAG Ağustos sayısına anlattı.

“Hem işimden dolayı hafta içi İstanbul’da olmam gerekiyor hem de lüks seyahat yazarı olduğum için seyahat etmem de gerekiyor. Dolayısıyla uzun seyahat planları yapamıyorum. Ancak cuma veya pazartesi gününü hafta sonu ile bağlayarak bir yerlere kaçıyorum. Ama uzun bir tatil olursa da yazlıklarımıza gitmeyi tercih ediyorum. Çünkü primitif eski usul tatil anlayışını yani bahçe sulamayı, bitkilerle uğraşmayı seviyorum” diyen Severöz, unutamadığı tatil anılarına ilişkin ise şöyle anlattı; “Aslında unutamadığım birçok tatil anım var. Ama en komik olanını anlatmak istiyorum. Phuket’teydim, malum saat farkı var ve bunun zorluğunu doğu uçaklarında çok yaşarım. Ertesi gün gideceğimi zannederken otel yönetimi beni aradı artık çıkmanız gerekli diye. Ben de saat farkından dolayı günleri karıştırınca uçağımın yarın olduğunu ve halâ vaktimin olduğunu söyledim. Ama tabii ki öyle değilmiş haliyle çıkmak zorunda kaldım ve ayağımda terliklerle uçağa yetişmeye çalışmıştım.” 

 

Tatile dair hayallerinden de bahseden ünlü seyahat yazarı, “Balkonlu ve süit bir cruise odasında tatil yapmayı her zaman çok severim. Malum pandemiden dolayı son iki yıldır yapamıyorum, şimdilik maalesef hayal ama umarım yapabileceğimiz günler hızlıca gelir” dedi. Zaman geçirmekten en çok keyif aldığı tatil partnerine ilişkin ise “Son on bir yıldır en sevdiğim tatil partnerim, on dört yaşındaki yeğenim Kaan. Onun masum dünyasına ayak uydurmayı ya da kendi bilgi ve seviyeme çıkarmayı seviyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com