Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 17 Ağustos 2021 294 Görüntüleme

01 Burda AVM, 10 adet Maserati Scooter kazandırıyor

Adana’nın eğlence, yaşam ve buluşma merkezi 01 Burda AVM, ziyaretçilerine çekilişle 10 adet Maserati Scooter kazanma şansı sunuyor. 

 

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketi Esas Gayrimenkul tarafından Çukurova’nın kalbi Adana’da hayata geçirilen 01 Burda AVM, ziyaretçilerini yepyeni bir hediye kampanyasıyla buluşturuyor. Bölgenin yaşam ve kültür merkezi olarak tasarlanan 01 Burda AVM; 13 Ağustos-30 Eylül 2021 tarihleri arasında her 100 TL’lik alışverişe çekilişe katılma hakkı sunan kampanya kapsamında, şanslı 10 ziyaretçisine Maserati Scooter hediye ediyor.

 

Açıldığı günden itibaren Adana’nın alışveriş, eğlence, yaşam ve buluşma merkezi haline gelen 01 Burda AVM, kaçırılmayacak fırsat çekilişiyle ziyaretçilerini şehir hayatının gözdesi elektrikli scooter sahibi yapıyor. 01 Burda AVM ziyaretçileri, 13 Ağustos-30 Eylül 2021 tarihleri arasında yapacakları her 100 TL ve katlarında alışveriş için zemin kat Müşteri Hizmetleri’ne kayıt yaptırarak çekilişe katılma hakkı kazanıyor. Detaylı bilgiye 01 Burda AVM Müşteri Hizmetleri’nden veya www.01burda.com internet sitesinden ulaşılabiliyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com