Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 16 Ağustos 2021 284 Görüntüleme

İmamoğlu: Cemevlerine Yaptığımız Hizmetler Asla Bir Lütuf Değildir”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Muharrem ayı orucunun 8.gününde, Esenyurt’taki Erenler Cemevin’de Alevi yurttaşların lokmasına ortak oldu. Orucunu Cemevini dolduran canlarla açan İmamoğlu, “Alevi canlarımızın bu değerli anını tatmaktan, paylaşmaktan büyük kıvanç duyuyorum. Bu, hem ülkemizde her vatandaşımıza, dünyada da her insana ders olacak. nitelikte bir tutumdur, ibadettir, anlayıştır. Cemevlerine karşı yaptığımız hizmetler, kamu kurumu olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin vazifesidir, sorumluluğudur. Asla bir lütuf da değildir” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Muharrem orucunun 8.gününde, Esenyurt’taki Erenler Cemevin’de Alevi yurttaşlarla bir araya gelerek lokmalarına ortak oldu, birlikte oruç açtı.

Orucunu açtıktan sonra konuşan İmamoğlu, sözlerine, “Bugün sizlerle bir arada olmaktan, Cemevimizde sizlerle beraber lokmanızı paylaşmaktan büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Öncelikle tutulan bu matem orucunuzu Allah kabul etsin” diyerek başladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com