Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 4 Ağustos 2021 425 Görüntüleme

‘Güldür Güldür’ün Yıldızı Gümbür Gümbür Geliyor!

‘Güldür Güldür’le başarılı oyunculuğuna şahit olduğumuz Berkay Tulumbacı, yeni single’ı ‘Sen Yazar Ben Hayal’ ile oyunculuğu kadar müzikteki iddiasını kanıtladığı bir çalışmaya imza atıyor. Söz ve müziği kendisine ait şarkı, Latin müziğin etnik zenginliğinin harmanlandığı kıvrak ezgileriyle dinleyicinin ruhuna işliyor.

‘Sen Yazar Ben Hayal’, 23 Temmuz itibariyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Şarkının aranjesini Ümit Tulumbacı, klibin yönetmenliğini ise Erdi Çalıkuşu üstleniyor.

Bir önceki single çalışması ‘Git’ ile iddialı çıkış yakalayan Berkay Tulumbacı, ‘Sen Yazar Ben Hayal’ ile oyunculuktaki başarısını müzikte de devam ettiriyor. ‘Sen Yazar Ben Hayal’de aşkın farklı hallerini anlatan genç müzisyen, yaz boyunca dillerden düşmeyecek şarkısıyla, dinleyicilerini bu kez hareketli Latin ezgilerinin kollarına bırakıyor.

Sanatçının 8. Single çalışması olan ‘Sen Yazar Ben Hayal’in aranjesini kardeşi Ümit Tulumbacı, yaz mevsimine uygun renkli ve eğlenceli görüntülerden oluşan klibin yönetmenliğini ise Erdi Çalıkuşu üstleniyor.

Berkay Tulumbacı Kimdir?

08.06.1991 doğumlu sanatçı, yeni single’ında Latin müziğin kültürel zenginliğinden beslenen vokal tekniğini etkili gitar solo ve kreşendolarla harmanlıyor. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk ve müzisyenlik yapmaya başlayan sanatçının ‘Sen Yazar Ben Hayal’ klibi ve single’ı 23 Temmuz’dan itibaren tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com