Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 30 Temmuz 2021 278 Görüntüleme

Milliler Oral-B Ana Sponsorluğundaki Balıkesir Avrupa Triatlon Kupası’na hazır

Avrupa’nın ve Türkiye’nin önde gelen triatletleri hafta sonu Balıkesir’de Oral-B ana sponsorluğunda gerçekleşecek Avrupa Triatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası yarışlarında buluşuyor.

 

ETU Triatlon Avrupa Kupası ve ETU Gençler Triatlon Avrupa Kupası yarışları hafta sonu Balıkesir’de, Avrupa’nın önde gelen triatletlerinin katılımı ile koşulacak. Oral-B’nin ana sponsorluğunda, Avrupa Triatlon Birliği’nin organizasyonuyla ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen uluslararası yarışlara Türkiye toplam 15 sporcu ile katılıyor.

 

Müsabakalara 21 Haziran ayından bu yana önce Erzurum Yükselti Kampı ve sonrasında Balıkesir Kampı ile hazırlanan millilerimizin oldukça iddialı olduğunu belirten Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya şunları söyledi: 

 

“Balıkesir ilk kez bir uluslararası triatlon yarışına ev sahipliği yapıyor. Yüzme etabı, Avrupa’da örneklerine çokça rastladığımız şekilde kanalda yapılacak. Sporcuları yüzme, bisiklet ve koşu için harika üç parkur bekliyor. Ülkemizde gerçekleşecek yarışları, sporcularımızın başarısıyla daha da anlamlı kılmak istiyoruz.”

 

Oral-B’den Triatlona güçlü destek!

 

Üstün teknolojisi ile tüketicilerin güçlü dişlere ve sağlıklı diş etlerine sahip olmasını sağlayan ve onlara güç, dayanıklılık ve özgüven duygusu kazandıran Oral-B çalışmalarını “Gücüne Güç Kat” sloganıyla sürdürüyor. Bu kapsamda marka kendi felsefesine yakın bulduğu triatlon sporunun ülkemizdeki gelişimini destekliyor. 

 

Oral-B bu yaklaşımla Türkiye Triatlon Federasyonu’nun ve bu spor dalında düzenlenen etkinliklerin ana sponsorluğunu üstleniyor. Balıkesir’de yapılacak yarışmalar Türk sporcuların uluslararası deneyimlerini artırmak açısından büyük önem taşıyor.  

 

Gökcek ve Er de yarışlar için Türkiye’ye geldi

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle hayata geçirilen bir proje ile 2024 Paris Olimpiyatları’na kadar İspanya’da hazırlıklarını sürdüren milli triatletlerimiz Esra Gökcek ve Gültiğin Er, ETU Triatlon Avrupa Kupası’nda yarışmak için ülkemize geldi. Gökcek ve Er’in bu yarış için hedefi, Olimpiyat kotası için bireysel kategoride puanlarını yükseltmek olacak.

 

“TTF Triatlon Türkiye Kupası ve M1-M2 Triatlon Festivali de düzenlenecek”

 

Uluslararası yarışların yanı sıra hafta sonu Türkiye Triatlon Federasyonu Triatlon Türkiye Kupası ile M1 ve M2 kategorilerine yönelik triatlon festivali heyecanı da yaşanacak. Triatlon Türkiye Kupası’nda M3, yıldız, genç, elit, yaş grubu ve paratriatlon kategorisi sporcular yarışacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com