Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 29 Temmuz 2021 320 Görüntüleme

Hürriyet Bizimle’nin yeni bölümünde dünya jet-set’i konuşuldu

Fulya Soybaş’ın moderatörlüğünde Hürriyet YouTube kanalında yayınlanan Hürriyet Bizimle programının bu haftaki bölümüne konuk olan Hürriyet Kelebek yazarı Arda Sayıner, dünya ve Türkiye gündemindeki magazin olaylarını izleyicilerle paylaştı.

 

Fulya Soybaş’ın moderatörlüğünde hazırlanan ‘Hürriyet Bizimle’nin konuğu Hürriyet Kelebek yazarı Arda Sayıner oldu. Dünya jet-set’ini Bodrum’da buluşturan geceye katılan tek Türk gazeteci Sayıner, o gecenin detaylarını Hürriyet Bizimle’ye anlattı. Sayıner gecede engelli çocuklar yararına düzenlenen açık arttırmada, deneyimsel hediyeler verildiğini ve bunlardan en çok ilgi görenin Los Angeles’ta yaşayan Türk fotoğraf sanatçısı Mert Alaş’a poz vermek ve Cannes Film Festivalinde Julia Roberts ile tanışmak olduğunu söyledi. Sayıner “Mert Alaş’a kendi stüdyosunda poz vermek isteyen bir milyarder 110 bin Euro’luk bir bağış yaptı. Mert ile çok gurur duyduk. Mert asla Türk olduğunu saklamayan; Türklüğü ile gurur duyan bir isim.” dedi. 

 

21 yaşından beri ABD’de yaşayan ve 3 Grammy ödüllü Ahmet Ertegün ile de çalışan gazeteci Sayıner Paris Hilton, Ben Ford, 50 Cent gibi isimleri de Türkiye’de ağırlayan bir isim. Sayıner “Hep gördüğümüz şey şu oluyor Türkiye’nin aslında ne kadar az bilindiği ve yanlış bilindiği. Bunun neticesinde de Türkiye’ye gelen isimlerin şaşkınlıklarına şahit oluyorsunuz. İstanbul’a ve Bodrum’a bir kez gelen mutlaka bir daha geliyor.” diyerek Türkiye’nin ve İstanbul, Bodrum, Antalya, Gaziantep gibi şehirlerin dünya markası olabilmesi için önerilerini de sıralıyor.

 

Fulya Soybaş, her hafta çarşamba günleri Hürriyet Youtube kanalında 16.00’da yayınlanan ‘Hürriyet Bizimle’ ile gündemin konularını ele almaya devam ediyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com