Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 20 Temmuz 2021 264 Görüntüleme

Fenerbahçe 114. yaşını Vakt-i Fener ile kutladı

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği’nin düzenlediği "19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü" etkinliği 19 Temmuz Pazartesi günü Bodrum Marina Yacht Club’ta gerçekleşti. Etkinlikte Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 114 yıllık tarihini Fenerbahçe USA Derneği liderliğinde sanat eserine dönüştüren “Vakt-i Fener” Fenerbahçelilerin beğenisine sunuldu.

 

 

Fenerbahçe Kulübü’nün kuruluş yılını simgeleyen “19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü” sarı lacivertli renklere gönül verenler tarafından bu yıl da dünyanın dört bir yanında coşkuyla kutlandı.

 

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği tarafından Bodrum Marina Yacht Club’ta düzenlenen etkinliğe bu yıl Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği gurur tablosu Vakt-i Fener ev sahipliği yaptı. 

 

Saat 19.07’de başlayan etkinliğin açılış konuşmasını Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Genel Sekreteri Mesut Durateymur gerçekleştirdi. Dünyanın dört bir yanında kalbi sarı lacivert renklere gönül veren tüm Fenerbahçelilerin gününü kutlayan Mesut Durateymur’un ardından Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mert Sayın söz aldı. 19 Temmuz’un Fenerbahçe camiası için öneminden bahseden Sayın, bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdikleri Vakt-i Fener projesinin detaylarını paylaştı. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com