Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 19 Temmuz 2021 331 Görüntüleme

Profilo, Kurban Bayramında da “Oh be” Dedirtiyor

Yeni reklam filmi ile her kesimin beğenisini kazanan Profilo, tüketiciye "Oh Be Profilo Varmış" dedirtmeye devam ediyor.  Evlere kapalı geçen bir yılın ardından eski bayramları özlediğimiz şu günlerde, ailemizle bir araya geleceğimiz Kurban Bayramı'nda da ev işleri Profilo sayesinde yük olmaktan çıkıyor, tüm aile derin bir "oh" çekiyor.

KURBAN BAYRAMLARININ OLMAZSA OLMAZI PROFİLO DERİN DONDURUCU

Dayanıklı Ev Aletleri'nin vazgeçilmezi Profilo derin dondurucular, Kurban Bayramı’nda da etleri güvenle muhafaza ediyor. Kullanım kolaylığı sunan çekmeceli dikey derin dondurucular mutfaklarda estetik bir görüntü sergiliyor ve 182 litre, 206 litre ve 231 litre seçenekleri ile hem çekirdek ailelere hem kalabalık ailelere hitap ediyor. BigBox çekmecesi sayesinde dondurulmuş büyük gıdalar rahatlıkla depolanırken, mevsimlik sebzelerden kullanıma hazır yiyeceklere pek çok gıdayı kullanışlı çekmecelerinde rahatlıkla muhafaza edebiliyor.

Özellikle yaz aylarında tatilcilerin korkulu rüyası olan elektrik kesintisi sorunu Profilo ile tarihe karışıyor. Elektronik sıcaklık kontrolü sayesine Profilo derin dondurucular istenilen sıcaklığa kolayca ayarlanabilirken elektrik kesintisinden sonra uzun süre saklama sağlıyor ve yüksek enerji tasarrufu sunuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com