Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 2 Temmuz 2021 216 Görüntüleme

MAPRFE GO Mobil Uygulaması ile Sigortacılık İşlemleri 7/24 Cepte

Yenilikçi yaklaşımıyla Türkiye'nin önde gelen sigorta şirketlerinden MAPFRE Sigorta, müşterilerini dijital çağın kolaylıklarıyla buluşturmaya devam ediyor. MAPFRE Sigorta’nın online işlemler platformu MAPFRE GO, mobil uygulama olarak sigortalıların hizmetine sunuluyor. MAPFRE GO mobil uygulaması ile müşteriler sigortacılık işlemlerini

tek tık’la, çağrı merkezini aramaya ihtiyaç duymadan 7/24 gerçekleştirebiliyor.

 

 

MAPFRE Sigorta, sigortacılık işlemlerini cep telefonundan 7/24 gerçekleştirme imkânı sunan MAPFRE GO mobil uygulamasıyla müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunmaya devam ediyor. Tüm sigorta işlemlerini evden çıkmadan tek tık’la yapma kolaylığı sağlayan MAPFRE GO ile sigortalılar çağrı merkezi ya da acentelere danışma ihtiyacı duymadan işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

 

MAPFRE GO uygulaması ile poliçe teminat detayları ve teminat limitleri görüntülenebiliyor, en yakın anlaşmalı kurum ve servislere ulaşılabiliyor. Ayrıca sigortalılar tek tık’la hızlı ve kolay bir şekilde oto ve konutlarda hasar ihbarında bulunabiliyor. Sağlık poliçesi olanlar MAPFRE Sigorta’nın Bi’ Doktora Sor uygulaması üzerinden online tıbbi danışmanlık hizmetinden de faydalanabiliyor.  Ayrıca anlaşmasız kurumlarda yapılan işlemlere ait faturalar yüklenerek, hızlı bir şekilde ödemenin hesaba aktarılması sağlanıyor. 

 

 

 

MAPFRE Sigorta Hakkında:

MAPFRE Sigorta, ödenmiş sermayesi ve özkaynak büyüklüğü ile Türk sigorta sektörünün en güçlü şirketleri arasında yer alıyor. İspanya’nın en büyük sigorta grubu olan MAPFRE, Avrupa ve Amerika olmak üzere beş kıtada 100’den fazla ülkede reasürans, asistans ve finansal hizmetler alanlarında faaliyet gösteriyor. Tüm sigorta branşlarını kapsayan, zengin bir ürün portföyüne sahip MAPFRE Sigorta, müşterilerinin her türlü hizmet ihtiyacının karşılanması ve mal varlıklarının güvencesi için özel olarak geliştirilmiş rekabetçi çözümler sunmanın yanı sıra yatırım ve emeklilik fon yönetim faaliyetlerinde de bulunmaktadır. MAPFRE Grup bünyesinde 37 binden fazla çalışan, dünya çapında 5 bin üzeri ofisle 37 milyon müşteriye hizmet veriyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com