Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Sağlık 28 Haziran 2021 284 Görüntüleme

GSK ve iTeos Therapeutics immüno-onkoloji tedavilerinde öncü bir iş birliğine imza attı

GSK ile iTeos Therapeutics, yeni nesil immüno-onkoloji kombinasyonlarını mümkün kılan bir anti-TIGIT monoklonal antikoru geliştirmek ve ticarileştirmek için güçlerini birleştirdi. GSK, bu iş birliği ile yeni nesil immüno-onkoloji tedavileri için büyük önem taşıyan ve CD226 immün kontrol mekanizmasını hedefleyen antikor portföyünü pekiştirdi.

 

GSK, onkoloji alanındaki araştırmalarına ve sürdürülebilir yeni tedavi arayışı doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Bağışıklık sistemini aktive ederek kanser hücreleriyle savaşmasını sağlayan immüno-onkolojik tedavilerin yanı sıra, kanser epigenetiği ve sentetik letalitiye odaklanarak dönüştürücü tedaviler aracılığıyla hasta sağkalımını en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. 

 

GSK ile yeni nesil immüno-onkoloji terapötiklerinin keşfine ve geliştirilmesine öncülük eden biyofarmasötik şirketi olan iTeos Therapeutics, kanser hastaları için potansiyel bir tedavi olarak şu anda faz 1 geliştirme aşamasındaki bir anti-TIGIT monoklonal antikoru üzerinde beraber çalışacak. 

 

GSK ve iTeos Therapeutics ortaklığı, kanser hastaları için uzun süre etki ve fayda sağlayan immüno-onkolojik tedavilerin geliştirilmesine aynı zamanda tümör immünolojisindeki uzmanlıkla çeşitli kombinasyonların araştırılmasına olanak sağlayacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com